NB I

Jön a Bognár - Rebrov csata - ezt a tippet nehéz otthagyni a Paks-Fradin !?

megosztom

Tolnába látogat a Ferencváros, a címvédő győzelme szokatlanul magas szorzót fizet. Vajon Bognár György képes lesz meglepni Szerhij Rebrovot?

Az, hogy a Ferencváros vesztett pontok tekintetében 10 ponttal jár a mezőny előtt talán nem meglepő, az viszont, hogy a Bognár György irányításával készülő Paks ott toporog a dobogó közelében, az már annál inkább. A honi szakma és szurkolók egy jelentős része által agyonkritizált Bognár érkezése óta a Paks meglepően bátor és eredményes futballt játszik, ez az adok-kapok stílus pedig kifejezetten élvezhető a semleges szurkolóknak. 

Persze bőven benne van a pakliban, hogy előbb-utóbb ráfázik erre a stílusra a Paks, hiszen azért a keretének minősége nem kifejezetten erős, az pedig, hogy Böde - akinek játéka kérdéses a Fradi ellen bokasérülés miatt -  a védelem egyik legfontosabb láncszeme, finoman szólva is érdekes. A Paks elsősorban hazai pályán remekel, augusztus óta nem kapott ki odahaza, többek között pedig lenyomta ebben a stadionban a Puskás Akadémiát és a Videotont is. 

"A Fradi ellen is ugyanúgy készülünk, mint bármely más csapat ellen, nincs semmi extra. A múlt hétvégi, vesztes mérkőzésünket szeretnénk kijavítani, így célként is ugyanúgy a három pont van kitűzve, egyébként soha senki ellen nem lehet más. Fontos lesz a stabilitás, hisz’ ellenfelünknek nagyszerű kvalitású játékosai vannak. Ha sikerül a Ferencváros ellen is megvalósítanunk a már hónapok óta játszott stílusunk, miszerint fentebb letámadunk, az meglepheti Őket. Jó állapotban vagyunk, készek a harcra” - fogalmazott Sajbán Máté a Paks hivatalos honlapjának.

 

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<

 

Ez utóbbi mondat azért picit felrántotta a szemöldököm, mert Szerhij Rebrovot ismerve azért nem biztos, hogy egy letámadással meg lehet lepni őt. Abban Sajbánnak igaza van, hogy a Fradira lehet nyomást gyakorolni a letámadással, de azért a magyar mezőnyben kevés olyan csapat van, amely valódi pressziót tudna kifejteni a Fradira, pláne nem huzamosabb ideig. 

Viszont a nyilatkozatból az is lejön, hogy a Paks nem fogja meghazudtolni önmagát és felvállalja a ki-ki játékot a Fradi ellen. Ez viszont azt gondolom végzetes hiba lesz, hiszen a Fradi ezt ki fogja használni.

A Paks bátor játékának hozadéka, hogy elöl-hátul gólerős, 24 találatnál csak az Újpest szedett be többet. A Bognár-féle stílus meglehetősen sok lehetőséget biztosít az ellenfeleknek, aztán más kérdés, hogy ezt mennyire tudják kihasználni. 

A Fradi viszont ebbe nagyon profi. Sokan úgy vélekednek, hogy kezdenek fáradni a zöld-fehérek, én viszont inkább azon az állásponton vagyok, hogy Rebrov mesterien menedzselte ezen az őszön a keretet és bőven még még szufla ebben a csapatban. 

Nekem ezért a szorzóért kifejezetten tetszik a Fradi győzelme, így nálam ez a tipp meccs a találkozóra. 

{"headTitle":"Paks - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-16 19:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros nyer ","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen? 

[3371022] 2020-12-16 20:15:00 Paksi SE - Ferencvárosx;
megosztom