Bajnokok Ligája

Ezzel a Fradi-meccsel kaszálták a legnagyobbat a magyar fogadók

A Ferencváros Bajnokok Ligája-szereplése "fogadási lázat" okozott a magyar játékosok körében.

A Juventus budapesti vendégjátéka szállította a legtöbb nyereményt a játékosoknak

Ahogy azt várni lehetett, a Ferencváros Bajnokok Ligája-szereplését óriási érdeklődés övezte a magyar sportfogadók körében, a zöld-fehérek hat csoportkörös mérkőzésére összesen 6.85 millió egységnyi fogadást regisztrált a honi játékszervező, amely közlése szerint az ősz folyamán a Fradi-meccsek kifizetett nyereménye meghaladta a 2,5 milliárd forintot. 

A földi értékesítési hálózatban elérhető Tippmix és a digitális csatornákon játszható Tippmixpro statisztikájának összesítése alapján megállapítható, hogy a regisztrált fogadások száma és a kifizetett nyeremény alapján is a Juventus elleni, 4–1-es FTC-vereséggel véget ért budapesti találkozó emelkedett ki a sorból, miután ez az esemény több mint 1,3 millió fogadást vonzott, miközben a szerencsés játékosok markát összesen 787 millió forint ütötte - írja a Világgazdaság. 

Azon a héten a Ferencváros mérkőzése több sportfogadót mozgatott meg, mint a Real Madrid–Internazionale vagy éppen az RB Leipzig–PSG rangadó.

A magyar bajnokcsapat mind a hat BL-főtáblás meccsén legalább 1,01 millió fogadást regisztrált az állami játékszervező, miközben a nyeremények átlaga meghaladta a 425 millió forintot.

Az, hogy az utolsó, 1–0-s Dinamo Kijev-győzelmet hozó ukrajnai mérkőzésen alig haladta meg a 100 millió forintot a kifizetés, azt is jelenti, hogy a mérkőzés fogadó játékosok többsége bízott a Fradi bravúrjában, amely győzelemmel kvalifikálta volna magát az Európa Liga tavaszi folytatására. 

A hagyományos „1X2” fogadási sor mellett az őszi mérkőzések egyik slágere volt a „mindkét csapat szerez gólt” opció, az első négy fellépésén ugyanis a Ferencváros játékosai betaláltak a Barcelona, a Dinamo Kijev és a Juventus kapujába is. Emellett a „Franck Boli szerez gólt” opció is kétszer az utolsó pillanatokban fordult termőre, miután az elefántcsontparti csatár az ukránok és az olaszok kapuját is a 90. percben vette be.

A Ferencváros őszi Bajnokok Ligája-szerepléséről itt szavaztak olvasóink, a leadott voksok 60 százaléka szerint a Fradi kihozta a maximumot a csoportkörös szereplésből. 


Ti melyik Fradi-meccsel szakítottátok a legnagyobb nyereményt? 

 

Világgazdaság/Hathárom