Darts-vb

Nagy dobásra készül "Pénzcsináló" a darts-vb-n!

  • Logibet

December 15-én elrajtol a 2021-es PDC darts-világbajnokság, amely MoneyMaker_Cesc18 számára az év egyik legfontosabb eseménye. Lássuk, hogy mit várhatunk a Logibet és a Hathárom dartsgurujától!

MoneyMaker_Cesc18 neve az elmúlt években összeforrott a darts sportággal és rutinos tippmesterünk természetesen a hamarosan kezdődő világbajnokságon sem lazsál majd. 

Logibet: Mit várhatunk tőled a mostani vb-n?

MoneyMaker_Cesc18: Szokás szerint a teljes világbajnokságot végig követem majd, az első percétől az utolsóig. Rutinosan már minden ajándék beszerezve, fenyőfa az erkélyen pihen, szóval semmi "hülyeséggel" nem rángathat el az asszony a tv elől :) 

Ami a munka részét illeti,

a Hathármon jövök majd a jól megszokott napi előzetesekkel, azonban rendhagyó módon idén minden etapra külön cikkel készülök.

Ezek végén természetesen mindig lesz tippötlet, hol kombi, hol szingli formában. A legerősebb tippjeim legnagyobb része viszont a Logibeten található majd meg, tehát érdemes mind a két portálon követni, sőt, még a Discordot is ide csatolnám, hiszen ott tudom majd megosztani az esetleges élő tippjeim.

 

Logibet: Milyen tippekre számíthatunk tőled?

MoneyMaker_Cesc18: Nagy szerelmem a 180-akra való fogadás, mert szerintem ezeken a piacokon az egyik legsebezhetőbbek a bukik. Ugyanakkor ha éppen nem vagyunk jóba Fortuna asszonyságával, akkor cseszhetjük a +EV-s fogadásunkat, szóval ide kell azért a szerencse is. 

De természetesen a többi piacokon is nézelődök majd.

 

Logibet: Milyen ROI-val lennél elégedett a világbajnokság végén?

MoneyMaker_Cesc18: Erre nem egyszerű válaszolni, természetesen nagyon szeretném, ha összejönne egy nagy dobás és szépen megszednénk magunkat, ugyanakkor a vb-ről beszélünk. Ha pluszban zárunk, akkor már nem leszek csalódott. Igazán elégedett pedig mondjuk egy 10% feletti ROI-val lennék. 

 

MoneyMaker all time darts statisztikája a Logibeten
Tippek száma Profit ROI Találati arány Átlag odds
394 +93.52 5.71% 53.55% 2.05

 

>>>ÉRDEKELNEK MONEYMAKER TIPPJEI ÉS SZERETNÉK ELŐFIZETNI<<<