Magyar foci

48 órán belül két meccs? - tipp az NB III-ból

  • varin
Címkék:

Nehéz helyzetbe került az érdi csapat, amely a Puskás második csapata ellen hazai pályán is megszenvedhet.

Egyetlen elmaradt mérkőzés van már csak az NB III Nyugati Csoportjában, péntek délután az Érd a Puskás Akadémia második csapatát fogadja. A hazai gárda lenne a mérkőzés egyértelmű favoritja, ám a kedvezőtlen helyzet okán mi inkább gólokat várnánk, mintsem hazai pontokat.

{"headTitle":"Érd-Puskás Akadémia II","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-11 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Érd","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Puskás Akadémia II","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ha valaki ránéz a tabellára és a két csapat között lévő 11 hely és 15 pont különbségre, nemigen értheti, miért is favorit idegenben a felcsúti gárda. Ám a hazaiak nagyon nehéz időszakon vannak túl, a koronavírus vastagon befolyásolta Limperger Zsolt csapatának őszét. Így sorban jönnek számukra a mérkőzések, november 14-e óta például kilencedik alkalommal lépnek pályára, míg a Puskásnál ez a szám csupán öt.

"A fő cél jelen pillanatban, hogy fel tudjunk állni tizenegy játékossal, azon belül viszont el kell felejtenünk, ki mit játszik, mert szeretnénk minimum pontot, vagy pontokat szerezni. Jelenleg nekünk minden nehézségnek számít. Amikor második csapattal játszunk, mindig felhívom a figyelmet az ellenfél gyorsaságára, játékkészségére, ami megvan a Puskás Akadémiánál, amely legalább olyan erős ellenfél lesz, mint a Veszprém. Szóval nagyon nehéz mérkőzés vár ránk és ahhoz, hogy legalább pontot szerezzünk, emberfelettien kell mindenkinek teljesítenie" - idézi a klub hivatalos oldala a mester szavait.

A Puskás gárdájában egy igazán gólerős együttes látogat Érdre, hiszen 20 meccsen 28-34-es gólkülönbséget tudnak felmutatni a Fejér megyeiek. A felcsúti együttes legutóbb a Fehérvár második csapatának lőtt öt gólt, de az elmúlt hetekben a pálya mindkét végén igencsak gólképesek voltak.

Gólgazdag mérkőzést várunk, amelyen segíthet, hogy az érdiek várhatóan igencsak fáradtak lesznek, így a fiatal felcsútiak könnyen meglephetik a papíron esélyesebb hazaiakat.

{"headTitle":"Érd-Puskás Akadémia II","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-11 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}