Bajnokok Ligája

Többen behúzták ezt az 51-szeres tippet - ezt várjátok Ti a Dinamo-Fradin

megosztom

A Rebrov-legénység a legfontosabb meccsére készül a Bajnokok Ligájában, lássuk, mit tippelnek a Hathárom olvasói.

Szerhij Rebrov vezetőedző szerint ki-ki mérkőzést játszik majd kedden a Ferencváros és a Dinamo Kijevvel a Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában, de egyik csapatnak sincs oka tartania a másiktól. A találkozóval kapcsolatban már szerkesztőink is elmondták véleményüket, de kitértünk az EL-be jutás esélyeire és a lapos fogadási piacokra is. 

Ebben az anyagban olvasóink állásfoglalását vizsgáljuk meg, akik meglepő módon szembemennek az irodákkal. Ugyan azzal egyetértünk, hogy kicsit szorosabb háromesélyes szorzók talán reálisabbak lennének, de mint a beérkezett voksokból láthatjuk, olvasóink 60 százaléka megpróbálja kihasználni a   -en  @4.60-szoros körüli Ferencváros-szorzót. A döntetlenre és az @1.80-szoros körül fizető 'H'-ra a tippek 25-25%-a érkezett.

Megnéztük a nagyobb mintával bíró ingyenes TOTO játékunkon is, hogyan alakult az arány -

az 1X2-re 39%-22%-39% arányban érkeztek be a voksok. Kattints ide és játssz, ne maradj le Te sem, hiszen az utolsó körben a 0 találatosok is 10 ezer forintot nyerhetnek!

A 'BTTS' piacokon elég egyértelmű a képlet olvasóink szerint, hiszen mindenki azt várja, hogy meglesz a gólváltás - erre @1.85-szörös pénzt ad a    . Arra is érkezett tipp, hogy az odavágóhoz hasonlóan összejön a 4 találat, erre már elég szép, @3.40-szeres oddsot kínál a   .

Az igazán magas szorzókra vágyók természetesen a végeredmény és a félidő/vége kimenetelének piacán keresgéltek. Ha megismétlődne a 2-2, akkor @15-szörös, míg ha 3-3 lenne a végeredmény, @80-szoros pénzt vághatnánk zsebre a 20.000 forintos kockázatmentes fogadást kínáló     -nél.

Több olvasónk is reálisnak látta azt az opciót, miszerint a Ferencváros úgy nyeri meg a meccset és jut az EL-be, hogy a félidőben még a Dinamo vezet - erre @51-szeres pénzt fizetne a  

 

 

 

 

[3462017] 2020-12-08 21:00:00 Dynamo Kyiv - Ferencvárosx;

 

megosztom