Premier League

Az MU és a Chelsea meccseire fogadunk - tippek a PL-re

megosztom

A Vörös Ördögök Londonba látogatnak, míg a Kékek hazai pályán fogadják az egyik újoncot.

Négy mérkőzés kerül terítékre szombaton a Premier League 11. fordulójában, amelyek közül a West Ham-Manchester United és a Chelsea-Leeds mérkőzésekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Időrendben haladva a Vörös Ördögök londoni vendégjátéka kerül először sorra, így ezzel foglalkozunk elsőként. A hazaiak parádés formában várják a találkozót, ugyanis az elmúlt három bajnokijukat (Fulham, Sheffield United, Aston Villa) rendre megnyerték. Igaz, gyorsan tegyük hozzá, hogy piszok nagy mázlijuk is volt a Fulham és az Aston Villa ellen, hiszen mindkét csapat büntetőt hibázott ellenük. Ugyanakkor tartja a mondás, jó csapatnak szerencséje van és a Kalapácsosak idén igen csak jól szerepelnek, hiszen az előkelő ötödik helyet foglalják el a táblázaton.

Ami a vendégeket illeti, véget ért parádés sorozatuk, hiszen zsinórban négy győzelmet (Everton, West Bromwich, Basaksehir, Southampton, így többek közt a PL-ben a kilencedik helyre jöttek fel, egy meccsel kevesebbet játszva, mint a többség) követően szerdán 3-1-re kaptak ki hazai pályán a PSG-től a Bajnokok Ligájában. Jó hír ugyanakkor a Vörös Ördögök szimpatizánsai számára, hogy a hétvégén már alig lesz hiányzójuk (Jones, Shaw, Rashford, a másik oldalon Antonio és Jarmolenko maradhat ki).

Az MU bír minőségibb kerettel, de már a Southampton ellen is rezgett a léc, míg a PSG-be beletört a bicskája, mindemellett győzelmi kényszerben lép pályára. A West Ham ezzel szemben felszabadultan futballozhat, ráadásul idén pazarul ment számára a nagyok ellen, viszont ugye mostanság kétszer is nagy szerencséje volt.

Egyik fél védelme sem életbiztosítás, viszont elöl mindkét csapat jól muzsikál, így a gólok felé mennénk el ezen az ütközeten. Ezen opciókból pedig a mindkét csapat szerez gólt húzzuk be, ami az előjelek, és a felek júliusi bajnokija alapján jó eséllyel zöldülhet.

[3411458] 2020-12-05 18:30:00 West Ham United - Manchester Unitedx;

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


A kombink másik meccse, a napi zárótalálkozó, avagy a Chelsea-Leeds. A hazaiak bombaformában várják a találkozót, hiszen emberemlékezet óta nem veszítettek tétmérkőzést, ráadásul az utolsó nyolc meccsükből hetet behúztak, míg a maradék egyen gól nélküli remit hoztak össze a Tottenhammel. Az előbb említett intervallumban mindössze két gólt kaptak, mindemellett megnyerték BL-csoportjukat, a PL-ben pedig a harmadik helyre jöttek fel, s csak két pont a lemaradásuk az éllovasokkal szemben.

Lampardék egy sevillai, 4-0-s (!) sikerrel hangoltak a hétvégi találkozóra, mindemellett az előzetes hírek szerint egyetlen hiányzójuk sem lesz.

A Leeds lezárta három meccsből álló nyeretlenségi sorozatát (Leicester, Crystal Palace, Arsenal), hiszen szombaton némi meglepetésre 1-0-ra tudott nyerni az Everton otthonában. Úgy tűnik, hogy Bielsáék visszataláltak a helyes ösvényre, ugyanakkor szombaton temérdek hiányzójuk (a hírek szerint hatan is kimaradhatnak a Unitedból) lehet.

Noha a Leeds hiába újonc, roppant kellemetlen ellenfélnek számít, azonban a Chelsea jóval minőségibb csapattal rendelkezik, nincs hiányzója, ráadásul bombaformában van, mindezek tükrében pedig nem tudunk másra fogadni, mint a hazaiak sikerére.

[3411452] 2020-12-05 21:00:00 Chelsea - Leeds Unitedx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-05 18:30","footerTitle":"Eredő odds: 2.53","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"West Ham - Manchester United // Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Chelsea - Leeds // Chelsea","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
megosztom