Női kézi Eb 2020

Ezúttal egy meccsre fogadunk, de ez lehet a nap tippje - tippek az Eb-re

megosztom

Rendhagyó módon ezúttal nem kombi, hanem "szingli" tippet küldünk játékba. Az odds 1.90-szeres, bevállalod?

Hollandia-Szerbia
Tipp: Hollandia -2,5
Odds: 1.90 @
    

A világjárvány már is közbe szólt az Eb-n, a péntekre kiírt Hollandia-Szerbia meccset déli szomszédunk miatt át kellett tolni szombatra. Azonban a hétvége első napján is igen baljós előjelekkel várják a szerbek a találkozót, így egyértelmű, hogy ellenük fogadunk.

A hollandok tavaly év végén megnyerték a világbajnokságot, az akkori keretükből pedig csak Amega és Polman nincs ott az idei Eb-n. Utóbbi papíron igen komoly érvágás, hiszen a vb legjobb játékosának választották meg, de csapat szinten meg tudják oldani a hiányát, főleg a szerbek ellen.

Mindezeken túl sok válogatottal ellentétben tudtak vívni még októberben edzőmeccseket (először két góllal kikaptak a németektől, majd hattal nyertek ellenük), a hírek szerint felkészülésük jól sikerült, utazásuk, majd érkezésük Dániába zökkenőmentesen zajlott.

A szerbek viszont ennek totál az ellentettjei. Náluk is hiányzik majd az egyik legjobb játékos, Cvijics ugyanis térdsérülés miatt kimaradt az elutazó keretből. Mindezen túl az elindulásuk előtt többen is pozitívat teszteltek, így kedd helyett csak csütörtökön tudtak elutazni Dániába. A megérkezésüket követően azonnal teszteléseken estek át a játékosok, és kiderült, hogy a válogatott egyik tagja fertőzött. Emiatt halasztódott el a pénteki találkozó, a játékost elszigetelték, míg a teljes csapatot karanténba tették, ahol újabb tesztelések vártak rájuk. 

A szerb szövetségi közleménye szerint az egyik kapus, Graovac volt, aki pozitívat tesztelt, így a beállós szobatársával, Milojeviccsel együtt elkülönítették őket. A következő tesztelés során Marija Agbaba tesztelt pozitívat így őt, és a szobatársát, Jelena Agbabát is elkülönítették. Mindezek mellett szombaton további pozitív esetek is felüthetik a fejüket a szerbeknél, és amennyiben így történik, úgy az adott játékos(ok) és szobatársa(ik) nem léphetnek pályára.

Ugyanakkor tovább halasztani ezt a mecset már nem lehet, az Eb szabályzata pedig kimondja, hogy egy válogatott számára csak akkor ér véget a torna, ha keretében annyi fertőzött van, hogy már nem tud kiállni. Ettől azért még messze vannak a szerbek, de, ha így haladnak gyorsan elfogynak.

Alapvetően a hollandoknak állna a zászló, így pedig nem kérdés, hogy mely válogatott a mérkőzés esélyese. A jó pár napja edzés nélkül készülő szerbeket egész egyszerűen csak meg kell futtatniuk (egyébként is gyors kézilabdát játszanak) és könnyed győzelmet arathatnak. Főleg úgy, hogy déli szomszédaink vasárnap délután ellenünk játszanak, és mivel mi meglepetésre kikaptunk a horvátoktól, voltaképp az egy sorsdöntő meccs lesz számukra, amit a szombati találkozó lefújását követően alig 18 órával később vívnak, avagy könnyen lehet, hogy a hollandok elleni meccset totál elengedik.

Mindezek tükrében úgy véljük, hogy Hollandia nagyon könnyedén arathat legalább háromgólos sikert ez ellen a mostani Szerbia ellen.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


{"headTitle":"Női kézi Eb-kombi - 2. szelvény","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-05 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hollandia -2,5","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom