NB I

Erre fogadnánk a Diósgyőr és a Fradi szombati randevúján

megosztom

Sorozatban nyolcadik alkalommal győzheti le a Diósgyőrt a Ferencváros az NB I-ben.

A hétvégi NB I-es forduló legsimábbnak vélt mérkőzésére kerülhet sor Miskolcon, ahol a gyenge formában lévő Diósgyőr a címvédő és listavezető Ferencvárost fogadja. A fogadóirodák 1.40 alatt adják a zöld-fehérek győzelmét, míg a borsodiak győzelme - teremtől függően - akár 8.50-szeres szorzó is lehet. 

A nagy oddskülönbség nem véletlen, hiszen a Fradi a kettős terhelés ellenére is teljesen uralma alatt tartja az NB I-et, úgy vezet négy pont előnnyel a Fehérvár előtt, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott nála. A DVTK szezonja egy szenvedős egyelőre, csak annak köszönheti az utolsó helyet a tabellán, hogy az Újpest elleni meccset az MLSZ odaadta nekik, ha nincs az ajándék három pont, akkor a sereghajtó lenne Feczkó Tamás együttese. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Mire érdemes fogadni? 

Bár a nyitóoddsokhoz képest elég sokat esett a Ferencváros szorzója, nem igazán látni mi másra lehet érdemes fogadni, mint a Fradi győzelmére - annak ellenére, hogy jövő héten kulcsmérkőzés vár a Rebrov-csapatra a BL-ben. 

A Ferencváros keretének mélysége páratlan az NB I-ben, így ha az ukrán mester a rotálás mellett is dönt, akkor is bőven a mezőny előtt járó csapatot tud a pályára küldeni. A szerdai, Barcelona elleni mérkőzésen Boli  Haratin, Kovacevic, Mak, Laidouni és Lovrencsics is a padon kezdett, ők vélhetően szerepet kapnak ezen a bajnokin és akkor ott van még Varga Roland és a szlovák Skravka, akiket ugye a BL-ben nem is nevezett Rebrov, viszont a bajnokságban 'használja' őket. 

A DVTK stílusa nem sokat változott a tavalyi évhez képest, viszont a lelkesedés idén úgy fest kevés lesz. A diósgyőriek komoly gondokkal küszködnek a védelemben, közel mérkőzésenként kétgólos kapott átlaggal a mezőny egyik leggyengébb védelmét mondhatják magukénak. Ez azért fontos tényező, mert a Fradit még magyar csapat nem 'stoppolta le' idén, vagyis szinte csodaszámba menne, ha a DVTK megúszná kapott gól nélkül ezt a mérkőzést. 

A hazaiaknál két alapember, a 'cséká' Dejan Karan és Molnár Gábor is kihagyja a meccset, ami ugyancsak nem növeli az esélyeiket. 

Mi ezen a meccsen a Fradi mellett tesszük le a voksunkat, a csapat gólszámra kínált 1,5 határ teljesíthetőnek tűnik, mint ahogy a -1.25 ázsiai hendikep is játszható kategóriába tartozik. 

{"headTitle":"Diósgyőr - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-05 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros gólok száma 1,5 felett ","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ti mire fogadnátok ezen a mérkőzésen?  

[3371002] 2020-12-05 17:00:00 Diósgyőr - Ferencvárosx;
megosztom