La Liga

4,50-es szorzóval rizikóznánk a Sevilla-Real Madrid rangadón

megosztom

Nagyon nehéz idők él át a Real Madrid, a Sevilla elleni mérkőzésen akár Zidane állása is kockán foroghat.

Meglehetősen pocsék heteket tudhat maga mögött a Real Madrid csapata, hiszen az elmúlt egy hónapban az Inter oda-vissza legyőzésén kívül semmi pozitívumot nem élt meg a gárda. Az Alaves elleni hétvégi hazai vereség után nagy meglepetésre hét közben a BL-ben is kikaptak a királyiak a Sahtar Donyecktől, ami egyben azt is jelentette, hogy a madridiak akár még a továbbjutást is bukhatják a csoportból. 

A Sevilla elleni rangadó tehát ebből szempontból nem jön jókor a blancóknak, hiszen kemény és minőségi ellenfélről van szó, egy újabb vereség pedig tovább mélyítheti a válságot. A spanyol újságok már egyébként arról cikkeznek, hogy ki lehet Zinedine Zidane utódja és bár egyelőre ez nem tűnik többnek, mint pletykáknak, azért valahol jelzi, hogy fogy(hat) a levegő a francia sikertréner körül. 

A Sevilla a bajnokságban jobban áll a Real Madridnál, a Chelsea elleni 0-4 előtt öt mérkőzést is nyert zsinórban, nem lehet panasz az idényükre, a BL-továbbjutás így is zsebben van, a ligában vesztett pontok tekintetében a 2. helyen állnak. 

Csapathírek 

A Real Madrid vergődésében komoly szerepet játszik, hogy az egész szezonban folyamatosak a sérülések és hiányzások.  Hazard, Carvajal, Valverde és Jovics biztos kimarad, viszont a héten már újra edzésbe állt Sergio Ramos. Zidane-nak a balbekk poszt lesz egyedül igazán necces, ott ismét Lucas Vazquez kaphat szerepet. Középen a Kroos, Modric, Casemiro trió rendben van, előttük Odegaard segítheti a Benzema-Asensio csatárkettőst. 

A Sevillában Escudero a legfontosabb hiányzó, Tomas Vaclik,Marcos Acuna és Suso játéka kérdéses.  Az andalúzok maradhatnak a 4-3-3-as formációnál, a középpályán Rakiticcel, elöl pedig az Ocampos, De Jong, Torres trióval, ami elég erősnek hangzik. 

bet365

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák teljesen háromesélyesnek lőtték be ezt a meccset, amivel nehéz is vitatkozni. Ember legyen a talpán, aki megjósol mostanában egy Real Madrid-meccs végkimenetelét, de azért a Sevilla kapcsán sem a megbízható jelző szokott fogadóként az eszünkbe jutni. 

Éppen ezért talán az győztes piacokat jobb is hanyagolni és más területekre fordítani a figyelmet. 

A mindkét csapat opció ugyan ebben a párosításban az utóbbi öt meccsből négyszer nem jött, viszont most bőven van rá esély. A madridi védelem igencsak sebezhető idén, de ugyanez igaz a Sevillára is. 

Ez egy döntetlen-szagú meccsnek tűnik a számunkra, ahol a gólváltásra is jó esélyt látunk. Érdekes statisztika, hogy a Sevilla 15 mérkőzés óta nem remizett pályaválasztóként, ez pedig mér elég hosszú széria is lehet ahhoz, hogy kontrázzuk. 

Nehéz terep ez a találkozó, ezért jobb óvatosan bánni a tétjeinkkel, legyen szó akármilyen tippről. 

{"headTitle":"Sevilla - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-05 16:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Döntetlen + Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Te mire fogadnál ezen a mérkőzésen? 

[3424156] 2020-12-05 16:15:00 Sevilla - Real Madridx;
megosztom