Bundesliga

Biztonsági tippünk van a berlini derbire

  • gb1

Nem sokan gondolták volna egy éve, hogy az Union Berlin erősebb szezont mehet, mint a Hertha, márpedig ez történik.

Parádés összecsapás nyitja a Bundesliga 10. fordulóját, hiszen pénteken a két fővárosi rivális, a Hertha és az Union feszül egymásnak. A Dárdai-éra óta hullámzó teljesítményt nyújtó kék-fehérek enyhe favoritjai az összecsapásnak, pedig ellenfelük lényegesen jobb formában érkezik a meccsre.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Union Berlin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-04 20:46","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Union","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ezt a remek csapatmunkának és ihletett formában játszó csatárjuknak, Max Krusénak köszönhetik. A csatár az Union utóbbi öt meccsén egyaránt betalált, de a tavaly még masszív védekezéséről ismert együttes amúgy is szép ütemben termel. 

A 6. helyen tanyázó csapat már 21 találatnál jár, ennél pedig egyedül a Bayern München jegyez többet a ligában!

A nagy menetelést az is jól szemlélteti, hogy a nyitókörös Augsburg elleni zakó óta nyolc meccses veretlenségi szériát produkáltak. Extra motivációt adhat, hogy egy újabb győzelemmel megelőznék a Dortmundot is és Bajnokok Ligája-indulást érő pozícióba ugranának. 

Hiányzók tekintetében hasonlóan állnak a felek, hiszen egy-egy fontos cserecsatár, Córdoba és Ujah sérültek és a koronavírus miatt pár további kihagyóval is számolni kell. A vendégeknél kisebb érvágás, hogy a combsérüléssel bajlódó Schlotterbeck sem játszhat.

[3399385] 2020-12-04 20:30:00 Hertha Berlin - Union Berlinx

Már csak néhány napig elérhető a félárú kedvezmény! Kattints a részletekért!

Tudtad?
 

  • Az Union Berlin utóbbi 10/8 idegenbeli meccsén több, mint 2.5 gól született
     
  • Az Union Berlin 8 meccse veretlen
     
  • Az Union az utóbbi négy bajnokiján legalább 2-szer betalált
     
  • Max Kruse eddig 11 gólból vette ki a részét, ennél csak Lewandowski (16) és Haaland (12) rendelkezik jobb mutatóval
     
  • A Hertha az utóbbi 8/5 Bundesliga-meccsét elveszítette

 

A Hertha tehát továbbra sem tudja huzamosabb ideig fenntartani a jó teljesítményt, még ha voltak is bíztató jelek az idény során. Otthon kifejezetten gyengék, hiszen ebben a viszonylatban tök utolsók a ligában, mivel az Olimpiai Stadionban 4/3 zakó mellett egy remi jött csak össze, 4-11-es gólarány mellett. 

Ugyan a Labbadia-éra legnagyobb arányú győzelmét pont az Union ellen érték el tavaly (4-0), most aligha várható ilyen eredmény. Szerintünk minden adott a meglepetésre, de mivel ha jó napot fog ki a Hertha, akkor tényleg valamelyest erősebb az Unionnál, így a vendégekre csak vaskosan bebiztosítva fogadunk. Az alábbi ázsiai hendikepes tipp döntetlennél vagy Union-győzelemnél zöldülne, de még egy gólos hazai győzelemnél is csak félvesztes lenne.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Union Berlin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-04 20:46","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Union +0.75 (ÁH)","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3399385] 2020-12-04 20:30:00 Hertha Berlin - Union Berlinx;