NB I

Jó kis adok-kapok lehet az Újpest meccséből

  • varin

Az újonc vendége lesz a még mindig kicsit megtépázott Újpest. Tartsunk a gólokkal.

Budafok-Újpest mérkőzéssel indul a magyar futballhétvége, ami egy rendkívül háromesélyes találkozó. Az oddsokból is kitűnik, hogy a fogadóirodák sem tudtak mit kezdeni a meccsel, így győztest mi sem merünk választani. Gólokkal viszont könnyedén nyerhetünk a kiesőjelöltek derbijén.

{"headTitle":"Budafok-Újpest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-04 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Budafok","odds":"2.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Újpest","odds":"2.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A lila-fehérek a visszatérést követően (amely majdnem egy hónap pauza után volt) egy szépségdíjas góllal szereztek pontot a Paks ellen. A fővárosi gárda nem futballozott rosszul, bár az is tény, hogy Bognár György csapata azért közelebb állt a győzelemhez, ám minden pontnak hatalmas jelentősége van egy ilyen megtépázott csapatnál, így ha valamire, hát erre a remire azért lehet építeni. Az persze továbbra is nagy kérdés, kikre is számíthat Predrag Rogan mester, de az aligha ördögtől való gondolat, hogy az Újpest még a tartalékos csapatával is esélyes a győzelemre.

A Budafoknál ugyanis beindult a várható lejtmenet, zsinórban három nyeretlen találkozóból érkeznek Csizmadia Csabáék. Ugyan a 7. hely nagyon szépen fest, ám a veszélyzóna igen közel van, a kiesés ellen vívott harcban pedig az Újpest is könnyedén lehet vetélytárs.

Mindazonáltal Zsóri Dánielék szereplése így is messze az elvártakon túl van, vesztett pontok tekintetében például két ponttal előzik a Puskás, Paks, MTK tandemet.

Már csak néhány napig elérhető a félárú kedvezmény! Kattints a részletekért!

Leszámítva a kisvárdai 0-0-t, ahol azért bőven ki kellett volna kapjon a Budafok, a piros-feketék gólgazdag, látványos, jó meccseket játszanak, amelyet a 7-3-as over/under mutató is alátámaszt.

Mindkét csapat gólátlaga három körül van, és bizony a fogadóirodák is inkább várnak 3-4 gólos meccset, mintsem unalmas 90 percet. Ha az időjárás kegyébe fogadja a csapatokat és nem lesz nagyon hideg, itt bizony az over felé lesz érdemes nézelődni.

{"headTitle":"Budafok-Újpest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-04 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.75 gól felett","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3370999] 2020-12-04 20:15:00 Budafok - Újpestx;