Extra

Ilyen infók után ezt a tippet nem lehet kihagyni?

  • mr.blonde
megosztom

A szakmai stáb és néhány újabb játékos is koronás lett a Kisvárdánál, ennek ellenére kiállnak a Puskás Akadémia ellen.

Újabb koronavírusos megbetegedések történtek a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda Master Good FC játékoskeretében és szakmai stábjában, a klub ennek ellenére nem kérte a szombati bajnoki mérkőzésének elhalasztását. Az egyesület honlapján olvasható csütörtöki beszámoló szerint Supka Attila vezetőedző, valamint segítői, Híres Gábor és Erős Gábor is megfertőződött, ezért ezen a héten egyszer sem tudtak edzést tartani a csapatnak.

"Edzőink a héten már edzést sem tartottak a csapatnak, de szerencsére csak enyhébb tüneteik vannak, így bízunk a mielőbbi felépülésükben- mondta Révész Attila sportigazgató.


Hozzátette, felvetődött, hogy halasztást kérnek, hiszen még nem tudják, hogyan fognak kiállni szombaton. Bár ellenfelük, a Puskás Akadémia valószínűleg belement volna az időpont módosításba, hiszen augusztusban a kisvárdaiak is méltányolták a felcsútiak halasztási kérelmét, végül úgy döntöttek, hogy lejátsszák a mérkőzést, mert rendkívül sűrű lesz a program a közeljövőben. "Van olyan játékosunk, aki már visszatérőben van a betegségből, mások a héten betegedtek meg, de szerencsére nem egyszerre és tömegesen jelentkeztek a problémák" - magyarázta Révész.

A sportigazgató hozzáfűzte, ezen a héten elmaradt a videoelemzés, nincsenek közös taktikai megbeszélések, ami alaposan megnehezítette a felkészülést, de azt tartották szem előtt, hogy minél kevesebb futballista tartózkodjon közösen a zárt légtérben.

Vadásszuk le az oddsokat, amíg lehet!

A Puskás Akadémia a kezdeti hullámvölgyek után kezd magára találni és az elmúlt hetek győzelmeinek köszönhetően feljött a tabella 4. helyére. A Kisvárda formájára sem lehet éppen panasz, hiszen a szabolcsiak a harmadikok a táblázaton, ami messze felülmúlja a várakozásokat. 


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<


A fenti információk ismeretében azonban könnyen lehet, hogy szombaton megszakad a Kisvárda október közepe óta tartó veretlensége. 

A Puskás Akadémia szeptemberben 3-0-ra legyőzte hazai pályán a Kisvárdát, ha ekkora különbségre azért nem is, de arra mindenképpen fogadnánk, hogy megnyeri a mérkőzést. 

Tippünket egy ázsiai hendikepes opcióval biztosíthatjuk, a -0,25-ös fogadás értelmében döntetlen esetén a tétünk felét visszakapjuk. 

Bár szombatig még változhat a helyzet, nagyobb a valószínűsége, hogy a Kisvárda nem lesz erősebb és edzés valamint szakmai stáb nélkül nehéz lesz pontot szerezniük Felcsúton. A hírre alighanem gyorsan reagálnak majd a fogadók és leverik az oddsokat, így jobb minél gyorsabban elhelyezni a tétjeinket. 

A legmagasabb szorzót jelenleg az Unibetnél lehet megcsípni. 

{"headTitle":"Puskás Akadémia - Kisvárda ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-05 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Puskás Akadémia -0.25 ","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3370998] 2020-12-05 19:30:00 Puskás Akadémia - Varda SEx;
megosztom