Európa Liga

Miért fogadnánk egy rossz formában lévő, motiválatlan csapatra?

  • mr.blonde
megosztom

A Gent már tuti kieső, a Liberec még tovább is juthat, de ahhoz mindenképpen nyerni kell.

Elég jó indulatú szorzókat kapott a Gent együttese a fogadóirodáktól, hiszen a belgák 2020-as teljesítménye nem igazán szolgált rá ezekre a számokra. A cseh Liberec elleni EL-meccsen 1.60 alatt adják a kék-fehérek győzelmét,szemben a vendégek 5,50-szeres oddsával.

331684

Ahogy a táblázatból is látható, a Gent már biztos kieső, hiszen négy meccséből négyet bukott el a csoportban. A gyenge produktum nem szelektív, hiszen a bajnokságban is pocsékul áll, 14 fordulót követően csak a 11 helyen áll a Jupiler League-ben, ami nem ér rájátszást érő pozíciót sem.

A Gent minden sorozatot figyelembe véve utolsó 10 mérkőzéséből hetet elveszített.

 

A cseh Liberecet sem sorolnánk a komoly játékerőt képviselő csapatok közé, de október végén sikerült legyőznie a belga csapatot, ezzel pedig még életben tartja a továbbjutási reményeit.

A Liberec számára kötelező a győzelem, de emellett szurkolnia kell a Hoffenheimnek is, hogy nyerni tudjon Belgrádban a Crvena zvezda ellen.

 

Mire érdemes fogadni?

Ahogy a felvezetőben írtuk, jelen körülmények között nem tartjuk indokoltnak az ilyen nagy mértékű különbséget az oddsokban. A Gent egészen pocsék őszi idényt produkál, ami részben betudható annak, hogy a keretében folyamatosak a koronavírus problémák.

A motiváció egyértelműen a csehek mellett szól, akik egy egész hetet tudtak készülni erre a találkozóra. Az csehországi mérkőzésen okosan rendezkedett be a kontrákra a Liberec és végül egygólos meccsen le tudta győzni a Gentet.

A játék képét illetően most is hasonlóakra lehet számítani, de összességében nálunk nem kérdés, hogy az érték a vendégek szorzóiban található meg.

A Liberec +1-es ázsiai hendikepes fogadással pénzünket kettő vagy annál nagyobb különbségű hazai siker esetén bukjuk el, pontosan egygólos hazai sikernél a feltett tétünket visszakapjuk, minden más eredmény esetén pedig nyerünk.

{"headTitle":"Gent - Liberec ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-03 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Liberec +1 ","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Te mire fogadnál ezen a mérkőzésen? 

22bet

 

megosztom