Európa Liga

Fogadáskészítős tippel kockáztatunk az Arsenal-Rapid Wien meccsen

  • mr.blonde
megosztom

Az Arsenal már biztosan továbbjutó és nagy valószínűséggel csoportelső is. A Rapidnak már egy pont is aranyat érhet.

A B csoportban az Arsenal hozta a várakozásokat és négy kör után 100 százalékos teljesítménnyel ki is harcolta a továbbjutást. A csoportelsőségért még legalább egy pontot kell szerezniük a hátralévő két meccsen és mivel az utolsó körben a gyengécske, félamatőr Dundalk ellen lépnek pályára, ez a kérdés tulajdonképpen már el is dőlt.

A Rapid Wien számára viszont még csak most jön a java, az osztrákok ugyanis nagy harcban vannak a második továbbjutó helyért a Moldéval.

331604

Ebben a fordulóban a Molde a Dundalkot fogadja, a papírforma alapján pedig megszerzi a három pontot. Ebben az esetben a norvégoknak 9 egységük lesz és az utolsó körben ki-ki meccset játszanak majd Bécsben.

Mivel a két csapat odavágóját a Molde 1-0-ra megnyerte, ezért a skandinávoknak akár egy egygólos vereség is beleférhet a Rapid otthonában, amennyiben sikerül legalább egy gólt szerezniük.

Ebből az aspektusból is fontos lenne a Rapidnak egy bravúr Londonban, hiszen egy pontszerzés esetén már egy hazai 1-0-s Molde elleni siker is a továbbjutásukat eredményezné.

Mire érdemes fogadni?

Az biztos, hogy az Arsenal nem a legerősebb csapatával áll majd ki, de ez így volt a korábbi négy fordulóban is. Mikel Arteta ráadásul nincs könnyű helyzetben, mert a bajnoki gyengélkedés miatt megingott alatta a kispad. Ilyen szituációkban egy edző nem nagyon vehet félvállról egyetlen találkozót sem, csakhogy hétvégén jön a Tottenham elleni derbi, ami az Arsenal-szurkolók számára az év legfontosabb mérkőzése.

Embed from Getty Images

A Rapid ugyan 2-1-re kikapott Bécsben az Ágyúsoktól, de az osztrák volt az egyetlen csapat, amely hendihatáron belül megúszta a meccset. Nincs rossz passzban egyébként a zöld-fehér alakulat, így a kellő önbizalommal vághatnak neki a csütörtöki összecsapásnak.

A minőségi különbség egyértelműen az Arsenal mellett szól, amely akár tartalékos felállásban is hozhatja a mérkőzést. Ugyanakkor a motivációs tényezők a többgólos hazai siker ellen szólnak.

Az Unibet fogadásépítőjének segítségével egy olyan fogadást állítottunk össze, amelynek értelmében a Rapid Wien három gólon belül marad - maximum két góllal kap ki - és eközben mind a két csapat szerez legalább egy találatot. Erre a kombinációra 1.84-es szorzón fogadhatunk.

{"headTitle":"Arsenal - Rapid Wien ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-03 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Háromesélyes fogadás - Kezdés 0-3 Rapid Wien + Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

unibet

 

megosztom