Európa Liga

Könnyed kombival nyernénk a Milan csoportjában

  • varin
megosztom

Országos egyesek papíron, de a Lille megizzadhat a hazai kötelezőjén.

Sorsdöntő fordulójához érkezett az Európa Liga H-csoportja, ahol tulajdonképpen csak a papírformának kell zöldülnie ahhoz, hogy a Lille és a Milan kéz a kézben továbbjusson. A franciáknak és az olaszoknak is győzelem kell a kvalifikációhoz, ám az oddsok minket eltérő jellegű fogadásra csábítanak.

Oddsok a H-csoport két meccsére
   
  1 x 2
Milan-Celtic 1.34 5.55 8.03
Lille-Sparta Prága 1.41 5.39 6.41

Hogy a két gigász közül melyik csapat számít erősebbnek, az nem egyértelmű. A Milan érezhetően nem erőlteti meg magát a szükségesnél jobban a továbbjutás érdekében, az olaszok helyenként igen gyengén focizva, csak a minimumot kitéve állnak hét ponttal úgy, hogy otthon focizta le Pioli csapatát a Lille. Ezzel szemben a fantasztikus idényt futó franciák igen komolyan veszik a sorozatot és a veretlen mérlegük nagyon szépen is fest egy ilyen csoportban.

Viszont az is biztos, hogy a két csapat közül Yaziciéknek lesz nehezebb dolguk, hiszen a csehek is küzdenek a továbbjutásért, ráadásul hiába beszélünk az elmúlt évtizedek leggyengébb Celticéről, oda-vissza nyolcat rúgni a skótoknak azért valami.

A franciáknál komoly pihentetések voltak hétvégén, ráadásul maródiak terén is jobban állnak, mint a csehek. Igaz, Krejciéknék a Celtic elleni 4-1-ek alkalmával nemigen látszott a foghíjas védelem. A vendégek számára igazán csak a győzelem lenne jó, így egy nyílt sisakos, kemény meccsre számíthatunk, sok-sok góllal, ahogyan történt ez Prágában is.

331652

Ami a másik 90 percet illeti, kár szépíteni bármit is a Keltáknál. A csúfos BL-kiesés után a  pofozógép szerepét öltötték magukra Lennon fiai az EL-ben, ami könnyen kerülhet a mester állásába. A skót bajnokságban a vesztett pontok tekintetében is öt egység a hátrány a Rangersszel szemben, a maradék 180 percnek pedig semmi jelentősége számukra a kupában.

Milánóban ugyanakkor ismét kicsit tartalékos lehet a kezdő, Pioli rápihenhet a vasárnapi, genovai kirándulásra, így egy soványka, de kapott gól nélküli győzelmet várunk Rebicéktől.

{"headTitle":"Kombi a H-csoportra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-03 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 2,06","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","events":[{"eventTitle":"Milan-Celtic - Milan","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Lille-Sparta Prága - 2.5 gól felett","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom