Bajnokok Ligája

Szándékos sárga lapokkal nyerhetünk szépet a BL-ben

  • varin

Több játékosnak is érdeke, hogy felrúgja az ellenfelét egy sárgáért. Íme az érintett játékosok.

Ötödik fordulójához érkezett a Bajnokok Ligája csoportköre, több csapat sorsa már véglegesen eldőlt. A továbbjutott együttesek számára az utolsó játéknapnak már nem lesz igazán nagy tétje, így ezeken lehet pihentetni, illetve némileg taktikázni is.

Már csak néhány napig elérhető a félárú kedvezmény! Kattints a részletekért!

A Bajnokok Ligájában ugyanis először a nyolcaddöntőket követően törlik el a sárga lapokat, ami azt jelenti, hogy aki például a hatodik csoportmeccsen vagy a nyolcaddöntők során kapja meg a harmadik lapját, az egy fontos mérkőzést biztosan kihagy. Éppen emiatt remek alkalom lehet a két sárgával rendelkező futballisták számára, hogy az ötödik találkozón egy figyelmeztetést beszedve biztosítsák, ott lehetnek a nyolcaddöntőkön és a negyeddöntőkön is.

Az ilyesmi szándékos sárga lapok már egyáltalán nem ritkák. Bármilyen kieséses tornáról, de akár bajnokságról is beszélünk, a focisták - gyakran a szakvezetés kifejezett kérésére - hajlamosak ilyen taktikázásra, aminek hatására nem kerülnek veszélybe a fontosabb találkozókon.

Nos, igazán sok játékost nem érint ez a téma, olyannyira, hogy a keddi játéknapon senkit sem emelhetünk ki. Szerdán viszont négy delikvens is begyűjtheti a szándékos harmadik sárgáját, így rájuk érdemes szánni némi aprópénzt. Mint az az oddsokból is látszódik, ezzel az eshetőséggel a fogadóirodák is számoltak, ráadásul Cuadradóra nem is fogadhatunk a Juventusból, ám a Sevilla-Chelsea meccsen azért nem ördögtől való bepróbálkozni egy-két játékossal. Persze csak akkor, ha valaki annyira konteóhívő, mint én :)

{"headTitle":"Sárga lapot kapnak","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jorginho (Chelsea)","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Jordán (Sevilla)","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Acuna (Sevilla)","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}