Bajnokok Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a Fradi-Barcelona BL-meccsre

megosztom

Közel a harmadik hely a Ferencváros számára, ehhez azonban jó lenne pontot szerezni a Barcelona ellen. Így látják szerkesztőink a magyar bajnok esélyeit.

mr.blonde

A Barcelona a tartalékos keret ellenére is komoly favoritként tekinthető ezen a mérkőzésen, de a Ferencváros múlt heti torinói produktuma ad azért bizakodásra okot. 

Azt nem merném állítani, hogy a Fradi két vállra fektetni a Barcelonát, de nem biztos, hogy nem lesz esélye a pontra vagy pontokra. 

Összességében a mérkőzés előtt nem bántanám a győztes piacokat, azt inkább élőben, a játék képe alapján érdemes piszkálni. 

Ami viszont szerintem játszható tipp, az a Fradi több sárga lapja. A várakozások szerint a zöld-fehér játszanak majd nagyobb nyomás alatt, néhány játékos esetében pedig komoly lesz a sebességbeli különbség. Érdekes, hogy az Unibet erre csak 1.58-as szorzót kínál, míg a Bet365 közel három tizeddel kínál jobb opciót erre, a két szám összevetésében pedig teszek egy próbát erre az opcióra. 

 

Tipp: Büntetőlapok Ázsiai hendikep - Ferencváros -0,5@1.83    

varin

Nézhetjük arról az oldalról, hogy adott egy továbbjutott, cserecsapattal érkező Barcelona, amely számára ez csak egy szükségtelen 90 perc. Ám onnan is, hogy ez a katalán csapat, Messi és több sztár nélkül szétcincálta a Dinamo Kijevet, amely azért kérdés nélkül sokkal erősebb csapat a Fradinál. 

Márpedig ha például a hányattatott sorsú Braithwaite-re vagy a tehetséges fiatalokra gondolunk, akkor ez a Barca nem asszisztálni érkezik Budapestre, ebből a szempontból pedig Rebrovéknak sokkal jobb is lenne, ha a motiválatlan, pályán csámborgó Messiékkel nézne szembe.

Nem látom sok esélyét a magyar pontszerzésnek, így a keretek miatt növekvő szorzót örömmel használom ki a Barca nyeretésére. Fűszerként pedig hozzácsapom a dán játékos gólját @2.35-ös szorzóval az Unibeten.

Tipp: Barcelona -1 @1.88    


>>Százalékban mekkora esélyt adsz a Barcelonának a Ferencváros ellen?
Számold ki a
Tippkalkulátor segítségével, hogy korrektek-e szerinted a szorzók! <<


Tomihmv

Sajnos kezd belejönni a Barcelona, hiszen múlt héten mondhatni tartalékosan (az Atlético elleni kezdő hét helyen változott) tükörsimán, 4-0-ra nyert Kijevben, majd vasárnap ugyanilyen arányban intézte el az Osasunát.

Mivel továbbjutott a Barca, és az utolsó körben, hazai pályán a Juventus ellen dől el, hogy megnyeri-e csoportját (ahol már az iksz is elegendő lesz számára), biztos, hogy Koeman mester megkeveri a lapokat a budapesti találkozón (Messi, Coutinho és Ter Stegen el sem utazott). Azonban így is minőségibb játékerőt képviselnek a katalánok, sőt, a cserék ilyenkor bizonyíthatnak, akik az ilyen meccseket jóval komolyabban veszik, mint az alapemberek.

Azért persze van némi sansza a Fradinak (a fogadóirodákban egyre jobban csökken a magyar bajnok szorzója), de véleményem szerint ezen a meccsen, még ilyen előjelek mellett is csak is a tisztes helytállás lehet a célja. A zöld-fehéreknek egyébként is az utolsó, Kijevben lejátszásra kerülő meccsen kell apait-anyait beleadniuk, hogy tavasszal ott lehessenek az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában, avagy ezt a meccset akár el is engedhetik.

Összegezve, szerintem a Barca behúzza a meccset, de az előjelek, illetve a felek idei BL-teljesítménye, továbbá az odavágó alapján a gólok sem maradnak majd el.

Tipp: Barcelona nyer és 2,5 gól felett @ 1.99    

Már csak néhány napig elérhető a félárú kedvezmény! Kattints a részletekért!

gb1

Ugyan közel sem a legerősebb összeállításban fog játszani a Barcelona, az erőbeli különbséget így is zongorázni lehet. Érdekesség, hogy a történelem valaha volt legnagyobb játékosai közt nyilvántartott Messi nélkül az utóbbi 9/8 BL-meccsüket megnyerték a katalánok, persze értelemszerűen ezek jellemzően lényegesen gyengébb ellenfelek ellen történtek.

Most sem hinném, hogy kérdés lenne a győztes kiléte, de a Fradinak szerintem ezúttal is összejöhet a szépítés, amihez az önbizalom megvan, ugyanis a Zöld Sasok az idei összes csoportmeccsen betaláltak. Ezek tudatában a menetelés utolsó előtti állomására én egy szinte 'funbet' kategóriába sorolható pontos végeredményt néztem ki.

Tipp: Pontos végeredmény 1-3 @10.00    

 

 

[3462015] 2020-12-02 21:00:00 Ferencváros - Barcelonax;
megosztom