Bajnokok Ligája

Ennél azért több esély van rá, hogy kiessen a Real Madrid

megosztom

Másodszor is kikapott a Sahtar Donyecktől a Real Madrid a csoportban, így az utolsó fordulóban akár még ki is eshet.

Sokadik váratlan vereségét szenvedte el a Real Madrid kedden este, a spanyol bajnoki címvédő a csoportkör 5. fordulójából a Sahtar Donyeckkel szemben maradt alul 2-0-ra. A királyi gárdának ez volt a második veresége a BL-ben és mivel már a bajnokságban is összeszedett három zakót, meginogni látszik Zinedine Zidane alatt a kispad.

A francia viszont egyelőre nem gondolkozik a lemondáson, a meccs után arról beszélt, hogy bár csapata rossz passzban van, a mutatott játék alapján többet érdemeltek volna, így a következő mérkőzésre emelt fővel kell kifutniuk a pályára.

331476

Ahogy a táblázatból látható, a Real Madrid a Sahtar elleni zakóval elég nehéz helyzetbe kormányozta magát a továbbjutás szempontjából. Jelenleg a spanyolok a 3. helyet foglalják el a csoportban, így az utolsó fordulóban kel kiharcolniuk a továbbjutást.

A Real a jelenleg csoportelső Borussia Mönchengladbachot fogadja a jövő héten, míg az Inter a Sahtar Donyecket látja vendégül. A képlet a következő:
 

  • Ha a Real Madrid legyőzi a németeket, akkor ott lesz az egyenes kieséses szakaszban.
     
  • Ha döntetlen játszik, akkor a továbbjutáshoz az is kell, hogy a Sahtar Donyeck kikapjon az Inter otthonában
     
  • Ha a Real Madrid elveszíti az utolsó meccset, akkor biztosan kiesik

 

Ennek megfelelően a fogadóirodák 1.20 környékén fizetnek arra, hogy a Real Madrid továbbjut a csoportjából és 1.61-es szorzót kínálnak arra vonatkozóan, hogy megnyeri a B jelű négyest.

A kiesésre 4.50-es szorzót fizetnek a bet365-nél, viszont az Unibeten 5.50-ért fogadhatunk a Mönchengladbach győzelmére, ami ugyanazt a forgatókönyvet eredményezné.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája B-csoport - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Megnyeri a csoportot ","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Továbbjut a csoportból - IGEN ","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Továbbjut a csoportból - NEM ","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Szerinted mi lesz a Real Madrid sorsa, tényleg kieshet?

 

Borítókép: Real Madrid FC Facebook
megosztom