Bajnokok Ligája

Spéci magas szorzók a Fradira, amiken érdemes elgondolkozni

megosztom

Szerda este a Barcelona látogat a Groupama Arénába, hogy megmérkőzzön a Ferencvárossal a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában. Mostani cikkünkben a mérkőzés speciális fogadási lehetőségei között kutakodtunk.

Labdabirtoklás 

Tartalékos felállás ide vagy oda, a Barcelona játékstílusából fakadóan a Ferencvárosnak vélhetően ezen a mérkőzésen is több dolga lesz a védekezéssel. Kijevben ez a katalán keret 63 százalékos labdabirtoklási arányt hozott össze, míg Torinóban a Fradinál 38 százalékban volt a labda. A két csapat barcelonai mérkőzésén 58-42 arányban nyerte meg ezt az összevetést a hazai csapat, de a Fradinak elsősorban azután sikerült ezt a statisztikát kozmetikáznia, miután a Barca 10 főre fogyatkozott. 

{"headTitle":"Labdabirtoklás ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros 39,5% felett ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Barcelona 60,5 % felett ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Lesek száma 

A lesek számának piacán elég izgalmas szorzókat hozott ki a 22bet. Háromesélyben a Fradi 3,10-es oddson fogadható, ami elsőre mintha picit soknak tűnne. Ha ugyanis a labdabirtoklásban a Barca valóban dominálni fogja a Fradit, akkor a zöldek a saját térfelükre kényszerülnek, így pedig a leshelyzetek nem biztos, hogy gyakoriak lesznek a Barcának. Ezzel szemben a Fradi kontráiban és hosszú indításaiban benne van a lesre futás esélye.

Az 5-1-es barcelonai mérkőzésen a Fradi 4-szer, a Barca csak 2-szer szaladt lesre. 

Egy kisebb/közepes tétet szerintünk ez a szorzó megérhet, de az '1X'-re kínált 1.83-as szorzó is játszhatónak tűnik. 

{"headTitle":"Lesek száma ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"3.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"4.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Gólszerzők - Barcelona 

Messi és Coutinho valamint a sérült Fati távollétében nagy esély mutatkozik a Barca támadói előtt, hogy tovább építsék Koeman beléjük vetett bizalmát. A vendégek közül Griezmann kapta a legkisebb oddsot a bukiktól, majd a dán Braithwaite következik, aki az elmúlt meccseken remekül élt a kínálkozó lehetőségekkel. A francia Dembelé az odavágón fickándozott a Fradi védők között, a villámléptű szélső gólja kereken háromszoros pénzt fizetne. 

{"headTitle":"Gólszerzők - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Antonine Griezmann ","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Martin Braithwaite ","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ousmané Dembelé ","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

Gólszerzők - Ferencváros 

A Ferencváros főtáblás BL-góljain egyelőre testvériesen megosztoznak a játékosok. Haratin, Tokmac és immáron Uzoni is eredményes tudott lenni, viszont Franck Boli vezeti a házi ranglistát a maga két találatával. Ennek megfelelően az elefántcsontpartinak van a legalacsonyabb szorzója, pedig egyáltalán nem biztos, hogy ott lesz a kezdőben. Haratin kereken 10-es szorzója azért lehet érdekes, mert az ukrán lövi a Fradi büntetőit, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a Barca szokatlan védelemmel áll majd fel, nem biztos, hogy nem ér meg egy kis aprót ez az opció. 

{"headTitle":"Gólszerzők - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franck Boli ","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Tokmac Nguen ","odds":"4.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Myrto Uzoni ","odds":"4.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Isael da Silva ","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Igor Haratin ","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Kapura tartó lövések 

A kapura tartó lövések piacán Myrto Uzoni és Oleksandr Zubkov is 0,5+ határt kapott a bukiktól. Mindkét játékosra jellemző a megfelelő önbizalom és a nagy lövőkedv, stílusukat tekintve pedig a szélről befelé cselezve támadják a kaput. Az ukrán válogatott játékos legalább egy kaput találó lövésére 2,80-as szorzón fogadhatunk, ami elég value fogadásnak tűnik, de azért nem árt megvárni majd a hivatalos kezdőcsapatokat. 

{"headTitle":"Kapura tartó lövések ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Myrto Uzoni 0,5 felett ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Tokmac Nguen 0,5 felett ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Franck Boli 0,5 felett ","odds":"2.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Oleksandr Zubkov 0,5 felett ","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Lapot kap - Ferencváros 

A játékos lapok piacán is találunk érdekes szorzókat. A Barcelona fiatal és gyors támadói és középpályásai miatt a Fradi védői nagy nyomás alatt lesznek. Az odavágón a Barca gyakran próbált a két szélső védő mögé kerülni, és kereste egy az egy elleni játékokat is. 

Hogy melyik Fradi-játékosokra érdemes fogadni, az a kezdőcsapatok ismerete nélkül azért nem egyértelmű, de például ha Lovrencsics Gergő helyet kap a kezdőben, rá mindenképpen tehetünk, hiszen ez a 6.50-es szorzó ez nagyon magasnak tűnik. A védők közül Heister és Civic is potentát, bár mostanában inkább a németet használja Rebrov. 

A középpályáról a Haratin, Sigér, Somalia trió szintén 'játszik' ebben a fogadási opcióban, de különösen Somalia hatszoros szorzója szúrja a szemünket. 

{"headTitle":"Lapot kap - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igor Haratin ","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Sigér Dávid ","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Somalia ","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lovrencsics Gergő ","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Marcel Heister ","odds":"3.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30. 000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónusz4

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom