Bajnokok Ligája

1,67-szeres tippünkkel Thuramék kiejthetik ma az Intert

A Gladbach a B-csoport fekete lovaként hasít a legjobb 16 felé, az olaszoknak pedig alig maradt esélye a továbbjutásra.

A Bajnokok Ligája B-csoportjában sokan előre elkönyvelték, hogy a Real Madrid-Inter duó lesz a továbbjutó, aztán jött a nagy meglepetés. A Gladbach úgy vezeti magabiztosan a kvartettet, hogy kis szerencsével 100 százalékos is lehetne, hiszen az imént említett két gigász csak az utolsó pillanatban mentett pontot ellene, a Sahtart pedig oda-vissza tönkreverte. 14 lőtt góljukkal másodikak a Bayern mögött a BL-ezen szakaszában és az utóbbi időben sebezhető Internek ismét komoly gondot jelenthet majd a tehetséges támadószekció.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-Inter Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gladbach","odds":"3.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Inter","odds":"2.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A bukik ennek ellenére mintha csak azt vették volna igazán figyelembe, hogy a milánóiak érkeznek pontkényszerben, hiszen amint láthatjuk, ha nem is toronymagas, de favoritnak lettek kihozva. Conte fiai pedig keserves csoportkört produkálnak, legutóbb a Real verte őket 2-0-ra, így nyeretlenül, két ponttal a nevük mellett kullognak a negyedik helyen. Innét már kisebb csoda kéne a továbbjutáshoz, de akár még az EL-t is lecsúszhatják. Aggasztó lehet, hogy a németek ellen kifejezetten pocsékul megy nekik idegenben - legutóbb 2011 márciusában nyertek itt nemzetközi kupameccset.

Amúgy sem mutat valami jól, hogy az Inter az utóbbi 14/12 BL-meccsét nem tudta megnyerni!

Nem segíti a helyzetet, hogy a Nerazzurrinál is felütötte fejét a koronavírus, emiatt nem utazott el Gladbachba a tapasztalt Kolarov, Brozovic és Padelli sem. Vidal a Real elleni kiállítása miatt, Vecino sérülés miatt nem játszhat, a régi önmagát kereső Nainggolan szereplése pedig kérdéses. A Csikóknál Hofmann nem bevethető, Bensebaini pedig karanténozik.

[3461658] 2020-12-01 21:00:00 Mönchengladbach - Interx

Marco Rose szerepét már többször hangsúlyoztuk a Gladbach felemelkedésében és továbbra sem várjuk, hogy lassítana a csapat. Idén mind a négy BL-meccsükön legalább két gólt vágtak és az összesen legalább három találat esett, tehát a semleges szurkolók szimpátiáját is méltán vívhatták ki gólgazdag meccseikkel. Plea, Stindl vagy Thuram egymaga is képes meccseket eldönteni, de külön érdem, hogy az eddig 14 találatukon 9 játékos osztozik.

A hétvégén a szenvedő Schalkénak négyet gurítottak és úgy véljük, stílusosan biztosíthatják be az egyenes kieséses szakaszba jutást. Az Internek muszáj lesz kockáztatni, ezt pedig könnyen kihasználhatják a villámgyors támadók. Telibe azért nem merjük kivenni a ‘H’-t, de ez kétesélyben is elég jól fizet, így erre voksolunk.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-Inter Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gladbach vagy döntetlen","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3461658] 2020-12-01 21:00:00 Mönchengladbach - Interx;

Már csak néhány napig elérhető a félárú kedvezmény! Kattints a részletekért!