Serie A

A gólokra esküszünk az olasz roncsderbin

  • varin

Rendkívül kiélezett, izgalmas mérkőzést rendeznek hétfő este Torinóban. Íme a tippünk.

Két mérkőzést rendeznek Itáliában hétfő este, melyek közül mi most a Torino-Samp meccsel foglalkozunk bővebben.  A gyatra formában lévő csapatok meccsén győztest vakmerő dolog lenne tippelni, de a gólok bőségesen potyoghatnak.

{"headTitle":"Torino-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-30 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Torino","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Sampdoria","odds":"2.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Az évkezdéssel Genoában lehetnek elégedettebbek, ám a novemberi hónap már egészen botrányosra sikeredett. Három bajnokin egy pont, a kupában pedig kiesés a városi rivális ellen. Ráadásul a Serie A-ban is bőven verhető gárdákkal nézett szembe a Doria, mindemellett úgy sikerült kikapnia egy Cagliaritól vagy Bolognától, hogy előtte a Lazio-Atalanta kettősnek lőtt hat gólt.

Jó hír azonban, hogy Claudio Ranieri szinte kivétel nélkül számíthat a legjobbjaira, a tudásbeli különbségnek pedig elvileg a pályán is ki kellene jönnie.

Torinóban sem sokkal jobb a helyzet, a Bikák a kiesőhelyek tetején csücsülnek, és ugyan pislákolni látszik a fény az alagút végén, az állapotok továbbra is kaotikusak. Giampaolo fiainak elsősorban a védekezéssel akadnak komoly problémái, a 20 bekapott gól arányaiban a legtöbb, viszont ehhez egy top10-es 14 rúgott tartozik. Példának okáért az Atalanta, Inter, Lazio triónak hét gólt is vágtak, más kérdés, hogy ehhez egyetlen szerzett pont sem társult.

Kedd reggeltől Black Friday a Logibeten! Addig is olvasd el a részleteket!

Lukic és Vojvoda személyében fontos hiányzói is lesznek a Bikáknak, akik hazai pályán még nem tudtak meccset nyerni, pedig gólt hetet is lőttek négy meccsen. 

Nehéz tippelni a meccsre. Az biztos, hogy a Torino annyira nem rossz, mint a tabella mutatja, egy Ranieri-csapatnál pedig szinte alap a teljesen kiszámíthatatlan, hektikus teljesítmény. Ha a két csapat elmúlt évekbeli eredményeit nézzük, akkor sem jutunk közelebb a jóslathoz, hiszen tavaly a Samp, két éve a Toro nyert oda-vissza, míg három éve 2-2 pont landolt a csapatok neve mellett.

Egyik csapat sem fukarkodik a gólokkal és a H2H-statisztikák is inkább az over felé mutogatnak. Mindezek szellemében elég biztonságosnak tűnik egy 2.5 gól feletti tipp, amelynek eloszlása bármi, de tényleg bármi lehet...

{"headTitle":"Torino-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-30 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3429046] 2020-11-30 18:30:00 Torino - Sampdoriax;