Logibet

Lionel Messi megtette, amit megkövetelt a haza - 82 egység profit jött a Logibeten!

  • Logibet
megosztom

Agüero nem lépett pályára, Messi ünneplése viszont 82 egység profitot hozott az előfizetőknek.

Az elmúlt napok egyik legérdekesebb témáját szolgáltatta a Logibet-rangsor élén álló tippmester ingyenes tippje a Manchester City-Burnley meccsre. A Logibet master tippmestere Kun Agüerótól, a múlt héten elhunyt Diego Maradona korábbi rokonától várt egy gól + lap kombinációt, arra alapozva, mely szerint "Isten kezére" emlékezve honfitársa esetleg mezlevétellel emlékszik majd meg, ha betalál. Agüero nem lépett pályára, de Lionel Messinél ugyanez az opció már zöldült.

Varin a Barcelona klasszisánál a gól+lap kombinációt 10.11-szeres szorzóval és 9 egységgel küldte játékba, amely a kezdésre alig 6-szoros szorzón virított. Ugyan a tipp zöldülésére egészen a 74. percig várni kellett, ám a profit annál kedvesebb volt számunkra, az pedig különösen, hogy Messi a várt mezlevételével szerezte meg a hőn áhított sárgát.

Messi hozta, amit varin várt tőle!

"Nagyon kellett valami szép fogás egy ilyen nehézkes hónap végére. Agüero 15-szörös szorzóját picit értékesebb fogadásnak tartottam, mint ezt, de azért nem szomorkodom. Tűkön ülve várom a Porto-Manchester City szorzóit, hátha Agüero is megteszi ugyanezt, vélhetően igen zsíros oddson" - mondta a tippmester.

Nos, akik figyelték a korábbi cikket vagy látták varin beírását a Discordon Messit illetően, igen vaskos profitra tehettek szert.

Ám az estének itt még nem volt vége, a Napoli-Roma meccsen is hasonló ajánlást fogalmazott meg tippmesterünk, Lorenzo Insignére vonatkozóan. A déliek CSK-ja ugyan olasz nemzetiségű, ám a csapat vezéreként egy igen megható nyilatkozatban emlékezett meg a város hőséről. Insinge gól+lap kombinációja 19.55-szörös szorzóval volt fogadható, amely a kezdésre alig 6-osra csökkent le.

Insigne 30 percet követően szabadrúgásból gólt szerzett, ám mezlevétel helyett egy feltartott pólóval emlékezett Maradonáról, így a sárga elmaradt. Azonban akik követték varin tanácsát a Discordon, igencsak vaskos profitra tehettek szert, hiszen a tipster a gólt követően jelezte, a cashout a jó döntés. Így sikerült egy 4.25-szörös szorzót úgy behúzni, hogy a tipp tulajdonképpen nem is nyert.


Ha pedig te is szeretnél hasonló ötletekkel kaszálni, nincs más dolgod, mint csatlakozni a Logibethez, csatlakozni a nyerők táborához! Jobbkor erre nem is lenne lehetőség, ugyanis

 

a Logibeten december 1-jétől 6-ig minden 1 hónapos csomagra 25%-os, minden 3 és 6 havi csomagra 50%-os kedvezményt biztosítunk.

 

A csomagokra egyedi linken keresztül tudsz előfizetni, így ha 1 hónapra szeretnél előfizetést vásárolni, EZT A LINKET nyisd meg, ha pedig 3 vagy 6 hónapra, akkor ERRE A LINKRE látogass el. Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem a kedvezményes árat látnád a csomagok mellett, keresd fel ügyfélszolgálatunkat!

 

Előfizetek a Logibeten 1 hónapos csomagra 25%-os kedvezménnyel!

 

Előfizetek a Logibeten 3 vagy 6 hónapos csomagra 50%-os kedvezménnyel!


Végezetül pedig álljon itt hűséges előfizetőnk, BalázsDebrecen és Steve Hurley szelvénye, akik szépen odapörköltek a két tippnek, nem keveset kaszálva ezzel:

 

 

megosztom