Sportfogadás

Ha szeretsz játszani, a cbet a te irodád! - íme a legjobb ajánlatok

Ezek a bónuszok elérhetőek jelenleg legújabb partnerirodánknál. Játssz a cbeten!

Rengeteg bukméker elérhető már a világban, mindegyik más-más akcióval és kínálattal várja az ügyfeleit. A Hathárom partnerei azonban kizárólag megbízható, hiteles és kipróbált fogadóirodák, amelyek mindegyike bír valamilyen olyan hozzáadott értékkel, amellyel a versenytársai nemigen. A cbet ugyan csak néhány hónapja szerepel oldalunkon, ám az látszik, hogy van rá kereslet, amely elsődlegesen remek bónuszainak és bőséges fogadási kínálatának köszönhető. Ezt igyekszünk most kilistázni nektek.

 

200€ üdvözlő bónusz

Egyértelműen a cbet egyik legnagyobb erőssége ez a bónusz, amely a magyarok számára is elérhető fogadóirodák között a legnagyobb. Működése igencsak egyszerű:

Fizess be minimum 10€-t a cbet-számládra és a befizetett összeget a buki 200€-ig megduplázza.

A pénzösszeg kiviteléhez a befizetés+bónusz összegét legalább ötször meg kell forgatni, minimum 3-as kötéssel, minimum 1.3-as szorzókkal.

Biztonsági kombikat játszó játékosoknak kiváló ajánlat, ám gyakorlatilag egyetlen nyertes kombival hatalmas pénzt lehet nyerni, amit után elég könnyen ki lehet venni. Egyértelmű, hogy ez a bónusz olyan tényező, amely nem hagyható figyelmen kívül, ha az ember további bukmékereknél szeretne játszani!

 

Élő kaszinó - második esély

Második befizetésedkor igénybe vehetsz egy maximum 300€-s, 50%-os élő kaszinó vagy nyerőgép bónuszt. A bónusz összegét legalább 30-szor kell megforgatni a kivétel előtt.

 

Szerdai nyerőgép bónusz

Minden szerdán maximum 300€ értékben kaphatsz nyerőgép befizetési bónuszt, ráadásul minden héten másik nyerőgépre kapsz ingyen 50 pörgetést. A bónusz összegét itt is 30-szor kell megforgatni.

Így vélekedik a Logibet korábbi tippmestere a cbetről
"A cbet nagyon ajánlott fogadóiroda azok számára, akik szeretnek e-sportra fogadni. A többi irodánál jóval nagyobb fogadási lehetőségekkel és magasabb oddsokkal dolgozik." - Dutchdota.

 

Boldog péntek bónusz

Minden pénteken maximum 300€ értékben nyerőgép vagy élő kaszinó bónuszt kaphatsz. A 30-szoros forgatási követelmény itt is érvényes.

 

5% Bitcoin-cashback

Ha a kriptovalutát választod befizetési formaként, a befizetés összegének 5%-a jóváíródik a számládon, így ha teheted, mindenképpen BTC-vel fizess be a cbethez. Ha pedig nem tudod, hogyan vegyél Bitcoint, javasoljuk ezt az oldalt!


Ha tehát szeretsz játszani és igazi bónuszvadász vagy, a cbet a te irodád! A fogadóiroda nagyon sok különleges játékkal és bőséges fogadási kínálattal vár. Az e-sportot tekintve például a piac egyik legjobb fogadóirodája, így ha téged is elragadott ez a világ, javasoljuk, hogy a cbetet válaszd második otthonodul!

cbet