Darts

Bátraké a szerencse! - tippek a PCF első játéknapjának délutáni meccseire

 • Cesc18
megosztom

Pénteken Coventryben elrajtol a világbajnokság előtti utolsó major torna, a Players Championship Finals.

Brutális meccsdömping vár ránk az elkövetkezendő napokban, pénteken kapásból mind a 64 játékos tábla elé áll. Két szakaszban és két táblán bonyolítják majd le a 32 mérkőzést, ami azt jelenti, hogy az első nap végére meg is feleződik a mezőny. 

Elsőként a péntek délutáni összecsapásokat vesszük górcső alá. 

Már kora délután érdekelt lesz Michael Smith és Rob Cross is. Előbbi Boris Krcmar, utóbbi Jason Lowe ellen. Papíron mindkét angol ásznak illene továbbjutnia, de azért Lowe képes lehet meglepetést okozni, ugyan csak Players Championship-versenyen, de győzte már le idén Cross-t. Egy újabb betli nagyon nem jönne jól a világbajnok angolnak, hiszen eléggé rezeg a léc nála a jövő évi Premier League szereplést illetően. 

Devon Petersen, Dimitri Van den Bergh és Simon Whitlock is délután áll tábla elé. A Grand Slamen mind a hárman eljutottak az egyenes kieséses szakaszba, sőt, a belga és az ausztrál egészen az elődöntőig menetelt. A jó forma ellenére azonban nem vehető készpénznek a továbbjutásuk, hiszen elég kemény ellenfeleket kaptak. 

Ebben a felvonásban lesz még Joe Cullen és Adam Hunt, illetve Dirk van Duijvenbode és William O'Connor összecsapása is. Előbbi összecsapás kifejezetten jó szórakozást ígér, ugyanis meccseltek a Grand Slam csoportkörében is és bizony Cullennek vért kellett izzadnia a győzelemért. 

A kettes táblánál a délután slágermeccse talán Krzysztof Ratajski és Karel Sedlacek csatája. Ők azért jól ismerik egymást és valamilyen szinten presztízs meccs is lesz ez. Természetesen Ratajski a favorit, de a cseh kihívója okozhat kellemetlen perceket a lengyelnek. 

Cross mellett Daryl Gurney-nek is csipkednie kell magát. Két éve megnyerte ezt a tornát, tavaly viszont címvédőként már az első körben kiesett. Most is trükkös ellenfél vár rá Callan Rydz személyében. Nemrégiben, a Winter Series egyik napján Rydz meglepte Gurney-t és nem lehet kizárni, hogy most is borítani tudja majd a papírformát. 

A nagyobb nevek közül Dave Chisnall, Jonny Clayton, Ian White és Gabriel Clemens is a kettes színpadra szorult. 
 


Mire lehet érdemes fogadni?

A délutáni felvonás esetében leginkább néhány underdog nyeretésében látunk fantáziát. Például Humphries véleményünk szerint simán képes lehet borítani a papírformát Petersen ellen. Tény, hogy a dél-afrikai nagyon komoly szintre fejlődött, de a Winter Series-en és a csapat-vb-n sem volt igazán meggyőző, a Grand Slamen pedig elég hektikusan játszott. Humphries bármikor képes megvillanni és nem gondoljuk, hogy reális lenne ez az 1.50 - 2.40-es oddsszabás. Ilyen szorzón szívesen tartunk az angollal. 

A másik kiszemeltünk a fentebb már említett Rydz. Gurney nagyon nem meggyőző mostanság, a Grand Slamre sem tudta kvalifikálni magát. Rydz-ben megvan a potenciál és a Winter Series-en kifejezetten jó formát mutatott. 2.55-ért bizalmat szavazunk a fiatal angolnak. 

{"headTitle":"Players Championship Finals","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-27 16:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Humphries","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Rydz","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic
megosztom