Premier League

Fogadáskészítővel tutizzuk le az esti meccset

  • varin

A Farkasok és a Szentek összecsapása inkább taktikai csatát hozhat, mintsem gólparádét.

Wolverhampton-Southampton meccsel zárul a Premier League kilencedik fordulója, amelyet nyugodtan nevezhetnénk országos egyesnek, ha nem futna brutális évet Ralph Hasenhüttl gárdája. Shane Longék így akár egy meglepetés eredményre is jók lehetnek az eddig igencsak hektikus Farkasok ellen.

{"headTitle":"Wolverhampton-Southampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wolverhampton","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Southampton","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Nyolc mérkőzés alatt a Soton mindössze 12 gólt kapott és 16-ot rúgott, a forma pedig parádés: hat meccs, 16 begyűjtött pont. Ugyan nem panaszkodhat a sorolásra a piros-fehér csíkos mezes gárda, de azért ne felejtsük el, hogy az idei Evertont legyőzni vagy éppen a Stamford Bridge-en remizni nem kis teljesítmény, idegenben így csupán egyetlen veresége van a gárdának.

Ami a Wolverhamptont illeti, kissé akadozik a szekér, mert bár a Farkasok sorsolása sem volt sokkal nehezebb, már három vereség is áll Santóék sorában. Legutóbb a Leicester pályáján kapituláltak Netóék, az pedig a nyolc lőtt gólból is látszik, hogy van elsődlegesen probléma a narancssárga mezes csapatnál.

Ha a hiányzókat vizsgáljuk, rengeteg a kérdőjeles elem, ami komolyan befolyásolhatja a meccset. A hazaiaknál Dendocker, Adama Traoré és Coady kérdéses, míg a vendégeknél Ward-Prowse, Bertrand, Smallbone és Diallo felépülése kérdéses, míg Danny Ings továbbra is maródi - vagyis mindkét csapatnak a támadó sorban akadhatnak gondjai.

Fogadási szempontból nem egy könnyű mérkőzés, hiszen a Wolves rengeteg undert játszik, míg a Sotonnál idén szépen jönnek gólok, ám most Ings nélkül kell bizonyítania a Szenteknek. Két szimpatikus csapat, két remek edző, így mi inkább egy kevésbé látványos, kevés helyzettel tarkított taktikai csatát várunk, ahol lapból és gólból sem lesz igazán sok.

{"headTitle":"Wolverhampton-Southampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-23 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 4 gól alatt + 5 lap alatt","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3411438] 2020-11-23 21:00:00 Wolverhampton Wanderers - Southamptonx;