La Liga

Lassan nem a Real vagy a Barca lesz a bajnokság favoritja

Kiváló idényt fut az Atlético Madrid, míg a vetélytársak botladoznak. Jön az újabb csoda?

Fontos mérkőzéseket tartogatott a La Liga 10. fordulója, hiszen a Real Madrid pontokat veszített a Villarreal vendégeként, így különös jelentősége volt az esti Atlético Madrid-Barcelona rangadónak. Nos, a katalánok hozták a hetek óta gyenge formájukat és egy kapitális védelmi hibának köszönhetően tálcán nyújtották át a győzelmet Carrascóéknak. A Matracosok így pontszámban élre álltak, ha a három gigászt vizsgáljuk.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-28 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ráadásul a vesztett pontok alapján még nagyobb Simeonéék fórja, hiszen ha megnyerik az elmaradt meccsüket, a Real Madrid előtt hat, a Barcelona előtt pedig tizenkét pont lesz az előnyük. A gránátvörös-kékek elleni siker értékét pedig tovább növeli, hogy Suárez nélkül hozták a sikert a fővárosiak, míg a Barca hosszú időre elveszítette az amúgy is tartalékos védelem oszlopát, Gerard Piquét.

Nos, a pontelőnyre a fogadóirodák is reagáltak, hiszen lassan az Atlético lesz az idei kiírás favoritja. Jelen pillanatban a két madridi csapat között alig néhány tized az eltérés, míg a Barca sikerével már több, mint négyszerezhetnénk a pénzünket.

Ne feledkezzünk meg a tabellát 10 lejátszott meccs után 7-2-1-es mérleggel vezető Real Sociedadról sem, a baszkokra 17-szeres pénzt kínálnak a bukik, míg a szintén egy vereséggel álló Sárga Tengeralattjáróra 26-szoros haszon reményében fogadhatunk.

A következő fordulóban a Real Madridra és a Barcelonára kötelező vár, hiszen a gigászokhoz az Alavés, illetve az Osasuna látogat, míg a Matracosok Valenciába látogatnak, ahol 2016 óta nem sikerült nyerniük.

328598