La Liga

Bekockáztatnánk ezt a négyszeres szorzót a Villarreal - Real Madridon

  • mr.blonde

Komoly rangadó vár a címvédő Real Madridra szombat délután, hiszen a tabella második helyén álló Villarreal otthonába vizitál.

A válogatott időszak alatt tovább szűköltek Zinedine Zidane merítési lehetőségei, a királyi gárda több alapembere is hiányzik a keretből betegség vagy sérülések miatt. A legfrissebb hírek szerint azonban néhányan a várakozásokkal ellentétben tudják vállalni a játékot, így a Real, ha összefoltozva is, egészen pofás csapattal tud majd kiállni. Visszatérhet a csapatba az immáron negatív tesztet produkáló Casemiro és felépült hosszabb sérüléséből Dany Carvajal is. 

Mindennek azért lehet komoly jelentősége, mert a fogadók elég erősen elnyomták az oddsokat a Villarreal irányába. A bukik átlagosan 1.95-2.00 odds körül jöttek ki a vendégek sikerével, ami a hét közepe tájékán volt már 2.40-is, cikkünk írásának pillanatában 2.25 körüli az átlagodds. 

[3424137] 2020-11-21 16:15:00 Villarreal - Real Madridx

Mire érdemes fogadni? 

A szorzók alapján egyértelműen háromesélyesnek nevezhető a találkozó. A Villarreal remek szezont fut, gólerősen játszik, hazai pályán pedig még veretlen az idényben. A Real Madrid szezonja jóval kaotikusabbnak titulálható, két héttel ezelőtt például a Valencia ellen beleszaladt egy 4-1-es vereségbe. 

A válogatott időszak is a fővárosiakat érintette rosszabbul, hiszen eleve a keretből sokkal többen jártak a nemzeti csapatnál, mint az ellenfélnél, és hát ugye Sergio Ramos személyében a legjobb belső védője esett ki a Real Madridnak. 

A Villarreal óriási esély előtt áll, hiszen a Real Madrid most sebezhetőnek tűnik, ugyanakkor Zidane a középpályán és a támadósorban is komoly minőséget tud a pályára küldeni. 

Ilyen előzmények után ez a meccs nagyon nehezen tippelhető, ezért inkább rápróbálnánk egy rizikósabb szorzóra, amelynek értelmében gólváltás és pontosztozkodást vizionálunk. 

{"headTitle":"Villarreal - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 16:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és Döntetlen ","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen?