Premier League

Gólokkal nyernénk a Tottenham-Manchester City rangadón

  • Tomihmv
megosztom

A bukmékerek temérdek gólt várnak a szombati derbin, amivel érdemes lehet szembemenni.

Egyből belecsapnak a lecsóba Angliában, hiszen a kéthetes kényszerpihenőt követően szombaton kora este rögtön rangadót rendeznek, ugyanis a Tottenham a Manchester Cityt fogadja.

A hazaiak parádés formában vannak, ami a bajnokságot illeti, hiszen az elmúlt három meccsüket megnyerték, méghozzá úgy, hogy mindezeken mindössze egy gólt kaptak, így pedig feljöttek a második helyre és csak egy pont a lemaradásuk az éllovas Leicesterrel szemben. Igaz, nem játszottak sztárcsapatokkal (Burnley, Brighton, West Bromwich) mostanság, továbbá nem is nagyon sziporkáztak, hiszen csak négyszer találtak be ezen felvonások alkalmával.

Mourinho alakulatából Doherty biztosan kimarad, hiszen pozitívat tesztelt, mellette Lo Celso, Bergwijn, Lamela, Tanganga és Ndombele is kérdéses, míg Szon, akiért magángépet küldött a Spurs Dél-Koreába, csak akkor léphet pályára, ha negatív tesztet produkál.

Vannak tehát gondok a hazaiaknál, de ez a vendégekre is igaz. Guardioláéknál ugyanis Fernandinho, Aké, Agüero és Zincsenko sem lép pályára Sterling és Mendy játéka pedig kérdéses. Rajtuk kívül pedig a többiek döntő többsége odavolt közel két hétig, avagy a londoniakhoz hasonlóan a manchesteriek sem várják túl rózsás előjelekkel a találkozót.


>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<


Pedig a leállást megelőzően kezdett formába lendülni a City, utolsó négy tétmeccséből hármat behúzott, míg a negyediken döntetlenre végzett, igaz, ha De Bruyne jobban céloz a büntető elvégzésekor, akkor az Égszínékek legyőzhették volna a Liverpoolt. Így pedig továbbra is az alsóházban vannak, a 12. helyen tanyáznak perpillanat ugyanis, igaz, eggyel kevesebbet meccset játszottak, mint a többség.

Válogatott meccsek után vagyunk, két topcsapatról beszélünk, ahol a játékosok döntő többsége két hétig oda volt, sokat utazott és még hétközben is komoly meccseket játszott. Avagy nem sok felkészüléssel a hátuk mögött várják a felek a szombati rangadót, ahol ugye igen nagy a tét. Mindezek tükrében szerintünk nem várható, hogy sokat kockáztatnának a felek, avagy úgy véljük, hogy egy defenzív, kevés gólt hozó találkozó lehet ez.

Mivel a bukmékerek sok találatot várnak, már a kevesebb, mint 3,25 gól (ázsiai gólok) is korrektül fizet, ami még három találat esetén is profitot generálna. Ez pedig egyébként nem is volna olyan nagy meglepetés, ugyanis a két csapat utolsó négy egymás elleni bajnokijából háromszor is nyerő lett volna ez a tipp.

{"headTitle":"Tottenham - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 3,25 gól (ázsiai gólok)","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3411437] 2020-11-21 18:30:00 Tottenham Hotspur - Manchester Cityx;
megosztom