Tenisz

Olyanra fogadunk a Medvedev - Nadalon, amire nem is gondolnál!

  • Cesc18
megosztom

Robog tovább az ATP Finals, szombaton az elődöntős ütközetekre kerül sor a londoni O2 Arénában.

Kiváló párosítások jöttek össze a legjobb négy között, hiszen a délutáni elődöntőben Dominic Thiem és Novak Djokovics feszül egymásnak, míg az esti elődöntőben Daniil Medvedev és Rafael Nadal. Ami érdekes, hogy a két gigász csak a csoportja második helyén tudott továbbjutni, de ettől természetesen még összejöhet a döntőjük, igaz, nem ez lenne a papírforma, ugyanis a fogadóirodák az oroszt favoritnak hozták ki a mallorcai salakkirály ellen.  

{"headTitle":"Daniil Medvedev - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Medvedev","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nadal","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Egy olvasónk pedzegette a témát, hogy vajon mikor fordult elő legutóbb, hogy Nadal underdog volt egy olyan meccsen, amikor nem Roger Federer, Djokovics vagy éppen Andy Murray volt az ellenfele. Kíváncsiságból megnéztük és egészen 2016-ig kellett visszamenni az időben, amikor Kei Nisikorit Indian Wellsben esélyesebbnek gondolták a továbbjutásra a spanyolnál. Rossz döntés volt a bukik részéről, hiszen Rafa sima kettőben megoldotta azt a találkozót a japán ellen. 

Medvedevre aligha ez a sors vár, aki tett azért, hogy favorit legyen ebben az elődöntőben, ugyanis úgy oldotta meg makulátlan eredménysorral a csoportküzdelmeket, hogy a legyőzöttek sorában ott volt Djokovics is. Talán az a legjobb jelző az orosz teljesítményére, hogy impresszív. Márpedig, ha Medvedev topformában játszik, akkor bizony komoly fejtörést tud okozni Nadal számára, ezt láthattuk a korábbi összecsapásaik alkalmával is.

Emlékezhetünk, hogy tavaly a US Open döntőjében egy 5 órás brutális csatát vívtak, majd az ATP Finals-ön egy újabb végletekig kiélezett meccset játszottak. 

Mindkettőt Nadal nyerte, bár a londoni meccsüket inkább Medvedev veszítette el, hiszen a döntő szettben 5-1-re vezetett és meccslabdája is volt. 
 

Embed from Getty Images


Mire fogadjunk?

A fogadók azért kicsit feljebb tolták az orosz szorzóját, ugyanis 1.70 alatt nyitott, most pedig már inkább felette fogadható. Az 1.70 alatti tényleg túlzó volt, hiszen Nadal nem játszik azért rosszul a tornán, sőt, a Thiem elleni meccsén megmutatta, hogy benne van a nagy játék. 

Mi nem is mernénk itt győztesre tippelni, bár az az érzésünk, hogy Medvedev iszonyatosan stabil alapvonaljátéka meghozza majd számára a győzelmet. De ez tényleg csak megérzés és 1.70-ért biztosan nem tennénk rá. 

Amiben látunk fantáziát, hogy Medvedev neve mellett egy komolyabb ászmennyiség áll majd a meccs végén. Egy éve itt az O2-ban 21-et vágott be Nadal ellen és idén is szervál legalább annyira jól. Djokovicsnak ütött 10-et két rövid játszma alatt és ezt Rafa ellen is megismételheti. 

{"headTitle":"Daniil Medvedev - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos ászainak száma: Medvedev 9.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom