Női kézi BL

Mire megy a Fradi Szlovéniában?

megosztom

Utolsó őszi tétmérkőzésére készül a Ferencváros női kézilabda-csapata.

Győzni megy az FTC Szlovéniába. - Fotó: fradi.hu

Idegőrlő féléven vannak túl a ferencvárosi női kézilabdázók, hiszen a pandémia miatt alaposan összekuszálódott az őszi szezonjuk. Több meccsük elmaradt, többön pedig nem tudtak részt venni a legjobbjaikkal. Igaz, volt, hogy így is meglepetésre nyerni tudtak (az Esbjerg otthonában győztek 24-21-re óriási underdogként), de volt olyan is, amikor igen komoly meglepetésre óriási pofonba szaladtak bele úgy, hogy voltaképp mindenki bevethető volt (két hete a Bietigheim nyert 35-24-re Érden).

Mostanra azonban úgy tűnik, hogy formába lendültek Elek Gábor lányai, bő egy hete 38-26-ra nyertek Kisvárdán, majd sikeresen visszavágtak a Bajnokok Ligájában a Bietigheimnek, hiszen 29-25-re tudtak nyerni Németországban vasárnap.

A zöld-fehérek perpillanat az ötödik, még továbbjutó helyen állnak a BL-ben, azonban győzelmi kényszerben lépnek pályára szombaton. Egyrészt a szlovénok pont mögöttük vannak a táblázaton, másrészt mivel csak egy hiányzója lesz a csapatnak (valaki pozitívat tesztelt), így illene legyőznie a nála papíron gyengébb ellenfelet, még idegenben is.


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


A hazaiak eggyel több meccset játszottak, mint a magyarok, mégis csak egyszer sikerült nyerniük eddig a kiírásban (Bietigheim ellen otthon 28-26-ra), ugyanakkor meglepetésre két bravúrikszet is összehoztak. Előbb Rosztovban játszottak 23-23-at, majd Bukarestben értek el 22-22-t, utóbbi remit egyébként múlt szombaton hozták össze.

"Nagy meglepetés nem érhet minket, biztosan szoros és nehéz meccs vár ránk, a Krim az érdi találkozón is jól kézilabdázott. Nagyon bízom benne, hogy jó mérkőzésen tudjuk megszerezni a két pontot" - mondta Csiszár-Szekeres Klára a fradi.hu-nak.

A szlovénok kedden és szerdán is pályára léptek, de habkönnyű meccseik voltak hazájuk bajnokságában, míg a Fradi egész héten pihenni tudott és csak az őszi szezon utolsó meccsére készült.

A vendégek tehát pihentebbek lesznek, és ha sikerül megfogniuk a hazaiak kulcsjátékosait, mint ahogy tették néhány hete, akkor újfent legyőzhetik őket. Persze olyan sima meccsre nem számíthatnak, mint az október végi, amikor hét góllal, 32-25-re nyertek ellenük, de három találatot ezúttal is közé rakhatnak.

{"headTitle":"Ljubljana - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -2,5","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom