Darts

Ki nyeri a gigászok meccsét? - tippek a 6. játéknapra

megosztom

Szombat este a nyolcaddöntős összecsapások második felére kerül sor Coventryben, a 2020-as Grand Slam of Darts-on.

Egészen csodásan fest a mai menü, hiszen három olyan párosítás is összejött, amely idén a Premier League keretén belül is volt. A top 10-ből hatan lépnek tábla elé, szóval az abszolút krémet láthatjuk, kiegészülve két olyan játékossal, akik éppen a legjobbak közé igyekeznek kerülni. 

Grand Slam of Darts, 6. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Michael Smith v Rob Cross 1.46 2.75
21:00 Devon Petersen v Damon Heta 1.67 2.20
22:00 Michael van Gerwen v Gary Anderson 1.30 3.50
23:00 Gerwyn Price v Nathan Aspinall 1.43 2.85

Tudtad? 

Az Unibet TV-n a Grand Slam of Darts küzdelmei élőben megtekinthetőek, mobilról és táblagépről egyaránt.

A szombati nyolcaddöntők sorát Michael Smith és Rob Cross párharca nyitja. A két angol klasszis közül egyértelműen Smith örvend jobb formának, aki egy nagyon nehéz csoportból tudott makulátlan mérleggel továbbjutni, méghozzá úgy, hogy 102-nél egyik meccsén sem volt rosszabb a körátlaga. Már a múlt héten a Winter Series során is nagyon egyben volt "Bully Boy" játéka és úgy tűnik, hogy a Grand Slamre is sikerült átmentenie a legjobb formáját, avagy bejelentkezett a trófeáért. Még mindig üldözi egyébként az első major címét, meglátjuk, hogy ezúttal sikerül-e révbe érnie. 

Ami Smith ellen szól, az az egymás elleni mérlegük.

A 19 korábbi meccsükből mindössze négyet tudott megnyerni Cross ellen.

Kapott már ki tőle világbajnokságon, Eb-n, a Premier League-ben, a UK Openen, de talán a legfájóbb a tavalyi World Matchplay döntője volt, ahol újabb esélye volt egy major cím begyűjtésére. Cross leginkább ebbe kapaszkodhat, mert a játéka színvonala nincs azért abban a magasságban, ahol az utóbbi időben Smith jár. 

Az est második meccsén Devon Petersen és Damon Heta méri össze a tudását. Ha valaki az elmúlt egy évben csak a világbajnokság vagy éppen a Premier League küzdelmeit követte, biztosan meglepődik mindkét játékos ittlétén a legjobb 16 között. Akik viszont rendszeresen követik az eseményeket, tudják, hogy ebben semmi meglepő nincs, ugyanis az elmúlt hónapokban mindketten fantasztikus eredményeket jegyeznek. 

Petersen a rutinosabb ezen a szinten, de Heta-t sem nagyon kell félteni. A csoportmeccsek alatt is megmutatta, hogy a kamerák és a nagyszínpad nem különösen hozzák zavarba. Egy igazán nehezen jósolható meccs ez, ami simán lehet, hogy döntő legig megy majd el. 

Az est legnagyobb presztízsű meccsén Michael van Gerwen és Gary Anderson néz majd farkasszemet egymással. Egyik gigász sincs élete formájában, de különösen a világelső holland nagyot küzd, hogy visszanyerje a legjobb játékát. Nem halad rossz úton Van Gerwen, a héten azért voltak kifejezetten biztató meccsei, viszont még messze nem jelenthető ki, hogy tarol a zöld henger. Anderson jóval mélyebb gödörben van, rettentően küszködik és az sem segít rajta, hogy hátráltatja egy térdsérülés. Az utolsó csoportmeccsén viszont egész jól dobott, így leírni azért nem szabad. 

Az utolsó nyolcaddöntőben Gerwyn Price és Nathan Aspinall meccsel majd, ami ugyancsak komoly izgalmakat tartogat. Price-nak a csoportküzdelmek során rettentően rezgett léc, de végül fennmaradt és bejutott a 16 közé. A hét elején nem brillírozott, csütörtökön viszont a legjobb  játékát nyújtotta és innentől borzasztó nehéz lesz megállítani. Aspinall korrekt szinten játszik, de mostanság nem igazán volt benne a "bumm" és a csoportmeccsek során Van den Bergh ellen jól látszódott, hogyha valaki 100 feletti körátlagot dob ellene, akkor azzal nem nagyon tud konkurálni. Kíváncsian várjuk, hogy tud-e emelni a játéka színvonalán, mert a 95-ös körátlag Price ellen aligha lesz elegendő az üdvösséghez. 


Kérem a 20.000 HUF értékű
kockázatmentes fogadást

 

Mire fogadjunk?

Ezúttal 180-as estét tartunk. Az egyik kiszemelt játékosunk Petersen, akivel az utóbbi hónapokban nem egyszer sikerült nyernünk, ha 180-akról volt szó. Pokoli mennyiségben termeli és időként már sportot űz abból, hogy minél többet dobjon. Erre a legjobb példa, hogy a héten kétszer is megpróbálta 201 pontnál, egyszer pedig be is vágta a 180-at. Tény, hogy ezzel szépen lefaragta a pontját, de ezt ezen a szinten nem nagyon szokták választani, hiszen nem duplára maradt. Persze mi csak örülünk neki, ha nem váltogat le. A 6.5-ös line-t nevetve megugorhatja. 

A másik választásunknál viszont az undert preferáljuk. Néhány éve egy Van Gerwen - Anderson rangadón biztos nem húztunk volna be ilyen tippet, de az utóbbi időben egyik játékos sem viszi túlzásba a 180-ak termelését. A csoportküzdelmek során a holland 19 leg alatt 3-at, míg a skót 24 leg alatt mindössze 2-t dobott. Nem várható tehát ezúttal nagy 180 eső a meccsükön.

{"headTitle":"Grand Slam of Darts, 6. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Petersen 180-as dobásai 6.5 felett","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Van Gerwen - Anderson: 180-ak száma 8.5 alatt","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>TOVÁBBI DARTS-TIPPEKÉRT LÁTOGASS EL A LOGIBETRE<<<

megosztom