Ligue 1

Játszható Neymarék oddsa, minek cifrázzuk?!

Folytatódik a francia élvonal, a PSG-re pedig egyből egy keménynek tűnő, de megoldható feladat vár a Monaco otthonában.

A Ligue 1 pénteki folytatásán máris egy igazi csemegét kapunk, hiszen 21 órától a Monaco-PSG rangadó lesz terítéken. A 2017-ben bajnoki címet ünneplő hercegségiek azonban közel sem számítanak már olyan erősnek, mint három éve és idén is a legjobb, amit remélhetnek, az az európai kupaindulás. Nem véletlen, hogy az oddsok alapján is komoly underdog Niko Kovac csapata.

{"headTitle":"Monaco-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-20 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Monaco","odds":"4.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"PSG","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Főleg, hogy a Franciaországban szinte példátlan dominanciát mutató párizsiak komoly menetben vannak. A nemzetközi szünet előtt zsinórban nyolc bajnokit nyertek meg, ezzel pedig természetesen vezetik a tabellát. Az sem elhanyagolható, hogy az eddigi tíz Ligue 1 meccsen csupán három gólt kaptak, cserébe viszont rámoltak 26-ot.

A Monaco otthonába szívesen járnak, hiszen a Stade Louis II-ben az utóbbi öt tétmeccset megnyerték.

A felállások tekintetében láthatjuk, hogy már nem annyira vészes a helyzet egyik oldalon sem. Bár a PSG-ben több a kihagyó, biztosan nem lép pályára Veratti, Draxler, Kehrer, Bernat és Gueye sem, a csapat legjobbjai közül már majdnem mindenki újra bevethető. Mbappét szinte biztosan láthatjuk pénteken, Neymar egyelőre kérdéses. A hazai oldalon a sérült Golovin, a koronavírusos Ben Yedder és az eltiltását töltő Aguilar nem léphetnek pályára, mindhárom hiányzó komoly érvágás a Kovac-legénységnek.

[3361712] 2020-11-20 21:00:00 Monaco - Paris Saint Germainx

Igaz, hogy a Monaco két győzelem után vonult pihenőre és otthon még nem kapott ki a szezon során, de jelen felállás alapján a PSG túl nagy falat lehet Niko Kovacék számára. A Nizza ellen is láthattuk, hogy a 4-4-2-re váltás ugyan bevált, de többek között a legjobb góllövőjük, illetve kapitányuk (Ben Yedder) hiánya miatt szerintünk nem sok esélyük lesz a pontszerzésre. A PSG oddsa pedig játszható kategória, így nem is cifrázzuk túl a tippünket.

{"headTitle":"Monaco-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-20 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG nyer","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3361712] 2020-11-20 21:00:00 Monaco - Paris Saint Germainx;