NB II

Annyira adja magát ez a tipp, hogy tuti csökkenni fog az odds!

  • varin
megosztom

Ismét a Vasast nyeretjük, az angyalföldiekre laza kötelező vár Komárom-Esztergom megyében.

Vége a válogatott szünetnek, ismét pályára lépnek az NB I és az NB II aranylábúi. Mi most egy vasárnapi másodosztályú találkozóra hívnánk fel a figyelmet, ahol igencsak masszív oddsesés prognosztizálható.

{"headTitle":"Dorog-Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-22 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dorog","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vasas","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Vasas ugyanis az NB II egyik legjobb formában lévő együttese, amely a pocsék rajt után nagyon kellett is a XIII. kerületi gárdának. Schindler Szabolcs csapata a győzelmi hullámnak köszönhetően már csak hat pontra van a feljutást jelentő 2. pozíciótól, noha korábban az angyalföldi hívek - kicsit persze farkast kiáltva - már az NB III-ra készültek. Az utolsó hat meccsén 16 pontot szerző piros-kékek a Buzánszky Jenő Stadionba látogatnak, hogy begyűjtsék a kötelező 3 pontot.


Tudtad? Ha a meccs bármelyik pontján a Vasas két góllal vezet, akkor a bet365 azonnal kifizeti a nyereményt, attól függetlenül, hogy mi lesz a mérkőzés végeredménye. Ez a fogadóiroda korai kifizetés akciójának köszönhető!


Merthogy jelenleg a Dorog legyőzése valóban egy kötelező feladat. Az út, amelyet bejárt az együttes, éppen ellentétes, mint Angyalföldön, viszont ugyanúgy edzőváltás lett a vége. November elején, miután a gárda lejátszotta zsinórban hatodik nyeretlen meccsét, menesztették Németh Szabolcsot és a másodedző, Fenyvesi László vette át az irányítást. A rajt igazán vele sem sikerült, hiszen a koronavírus által tizedelt Szeged ellen csak egy hajrában szerzett góllal mentett pontot a csapat, amely az előjeleket ismerve csalódásnak is tekinthető.

A helyzet tehát pofonegyszerű, az egyik fél hét nyeretlen, a másik hat veretlen meccsből érkezik, persze amúgy is lényegesen erősebb csapat a Vasas, amely ha nem rozsdásodott be a válogatott szünet alatt, ilyen szorzón simán bezúzhatja a dorogi gárdát.

{"headTitle":"Dorog-Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-22 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Vasas","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

[3374793] 2020-11-22 13:00:00 Dorogi FC - Vasas Budapestx;
megosztom