Bundesliga

1.69-szeres tutista kombi, lássuk a hétvégi német forduló oddsait!

  • gb1

A válogatottaktól elbúcsúzunk, de a klubfoci óriási hajrába kezd az év végének közeledtével. Ez várható a Bundesligában.

Joggal örvendezhetnek a német foci szerelmesei, hiszen az előttünk álló egy hónapban hat fordulót rendeznek még a Bundesligában. A válogatott pauzát követő erőltetett menetben a 8. kör összecsapásaival folytatódnak a küzdelmek, mi pedig a    kínálatában vizsgáltuk meg, hogyan is állnak jelen pillanatban a párharcok szorzói.

A két legfontosabb kérdés továbbra is, hogy ki tudja feltartóztatni a 10 meccses győzelmi szériában lévő Bayernt, valamint, hogy a 23 meccse nyeretlen Schalke mikor töri meg ezt a páratlan negatív sorozatot. Mi be is vállalnánk velük egy kombit,

a Bayern győzelme mellé csapva a Wolfsburgot kétesélyben, illetve a Dortmundot is kétesélyben, amikkel 1.69-szeres szorzót kapunk!

A Bajorok meccsére amúgy láthatjuk, hogy elég magasra, mégpedig 4.5 gólra lett belőve a line, ami persze nem meglepő, hiszen a liga történelme során soha egy csapat sem szerzett még az első 7 kör alatt 27 gólt. Ebből továbbra is oroszlánrészt vállal Robert Lewandowski, aki a naptári évben 55 gólnál jár, de az idény során is berámolt már 13-at, tette ezt 11 mérkőzésen.

Kattints a képre és fogadj a Cbeten!

Nagy csata vár Gulácsiékra is, bár a jelenleg második helyen tanyázó Leipzignek azért illene elcsípni a négy bajnoki óta nyeretlen Frankfurtot, nem véletlen, hogy esni kezdett a vendégodds. Érdemes lehet a tavaly történelme során először feljutó Union Berlint is kivenni kétesélyben, hiszen Urs Fisher fiai nem kis meglepetésre úgy állnak az ötödik helyen, hogy mindössze egyszer kaptak ki, míg a Kecskék idén még egyszer sem hagyták el győztesen a pályát.
 

»»Kövessetek minket, hiszen a legizgalmasabb Bundesliga-meccsekről az egész szezon során részletes előzeteseket olvashattok a Hathármon««


 

{"headTitle":"Bundesliga 8. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 15:30","footerTitle":"Eredő odds: 1,69","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern nyer","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen vagy Wolfsburg","odds":"1.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen vagy Dortmund","odds":"1.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

327185