Darts

"Van Gerwennek nincs esélye a vb-címre!" - Wright

  • Cesc18
megosztom

A Coventryben zajló Grand Slam során merész kijelentést tett a világbajnoki címvédő skót dartsos.

Javában zajlanak a Grand Slam küzdelmei, a mérkőzések után pedig a játékosok rendszerint interjút adnak. Peter Wright már egy kicsit előre tekintett a decemberben kezdődő PDC-világbajnokságra és azt találta mondani, hogy:

Gerwyn jelenti az egyetlen fenyegetést rám nézve a világbajnokságon, Michaelnek esélye sincs!

Tény, hogy a világelső holland mostanság nincs élete formájában, de egyre biztatóbb a játéka és tudjuk jól, hogy a világbajnokság teljesen más kávéház, mint bármelyik más torna, ráadásul még közel egy hónapjuk van élesíteni a játékukat. 

Van Gerwen nem vette fel a kesztyűt és nem ment bele egy adok-kapokba, csupán annyit posztolt a Twitter-oldalán, hogy "meglátjuk".

A fogadóirodák egyelőre nem osztják Wright véleményét, hiszen még mindig a holland az első számú esélyes, igaz, ennyire magas szorzót nagyon régen kínáltak Van Gerwen vb-győzelmére.

{"headTitle":"PDC-világbajnokság 2021","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-13 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Michael van Gerwen","odds":"4.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Peter Wright","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Gerwyn Price","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Gary Anderson","odds":"14.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Glen Durrant","odds":"16.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Nathan Aspinall","odds":"16.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Tudtad?


A BetClic 20.000 HUF kockázatmentes fogadást (FREEBET) biztosít a hatharom.com-on keresztül regisztráló játékosai számára!

 

Mi az a FREEBET bónusz?
 

  • A FREEBET egy BetClic által kínált fogadási lehetőség, melyet kockázatmentesen használhatsz.
  • Amekkora értékben fogadsz először a regisztrációd után, akkora értékű FREEBET-et, vagyis ajándék fogadást kapsz, de maximum 20 ezer Ft-ot.
  • Ezt az ajándék fogadást bármilyen sporteseményre felteheted.
  • Ha nyer az ajándék fogadásod, a fogadásból származó nyereséget készpénzben hozzáírja az egyenlegedhez az iroda.
  • Ráadásul nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!
     

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

megosztom