Sportfogadás

Amikor a bizalom kifizetődik - ennyien kaszáltak az Izland elleni győzelemmel

megosztom

A magyar sportfogadók többségének nyertes tippet jelentett Szoboszlai Dominik győztes gólja Izland ellen.

Ki ne tudná, hogy múlt hét csütörtökön a magyar válogatott egy fantasztikus hajrának köszönhetően 2-1-re legyőzte Izlandot és ezzel kvalifikálta magát a jövőre megrendezésre kerülő 2020-as Európa-bajnokságra. Szoboszlai Dominik 92. perces bombája nem csak szurkolói szempontból volt örömteljes, hanem fogadói oldalról is, ugyanis a magyar sportfogadók többségének nyertes tippet jelentett a sikerünk. 

Szoboszlai ünnepli a továbbjutást // Fotó: MTI

A Szerencsejáték Zrt. a Világgazdaság megkeresésére például azt közölte, hogy az offline és az online platformjára összesen 1,2 millió fogadás érkezett be a Magyarország - Izland mérkőzésre, amelyek után 686,4 millió forint kifizetést kellett eszközölnie.

Az állami játékszervező társaság kiemelte, hogy a végkimenetelre beérkezett tippek 73,5 százaléka volt tökéletes, sokan bíztak tehát abban, hogy Magyarország megnyeri ezt a létfontosságú mérkőzést, mindez 2,15-ös oddsot, és majdnem 343 ezer helyes tippet jelentett.

A magyar válogatott továbbjutása is rendkívül népszerű opció volt a fogadók körében, erre a kimenetelre a beérkezett tippek 81,5 százaléka volt hibátlan, a nyertes tipp pedig 1,54-es szorzót ért a Magyarországban bízóknak.

Még nagyobb volt a találati arány a 'Mindkét csapat szerez gólt' kimenetelnél, amelyen a beérkező tippek 99 százaléka (!) az 'Igen'-re érkezett be, ami az állami bukinál 2,18-as szorzót fizetett. 

A meccset követően a Hathárom dicsőségfalára, azaz a TipPics-rendszerbe is szép számmal érkeztek be nyertes szelvények a magyar-izlandi meccs után. 

'89viktor' olvasónk 5,50-es szorzót csípet meg azzal, hogy úgy fogadta meg a mieink sikerét, hogy közben mindkét csapat szerez gólt, ennek a megérzésen hála pedig 45 ezer forintot vághatott zsebre. 

'Enszi' nevű olvasónk közel 15 ezer forintos nyereményt könyvelhetett el, miután 4500 forintért küldte játékba, hogy Szoboszlai Dominik eredményes lesz a meccsen, amelyre a bet365 4.50-es szorzót kínált. 

'Gelus620' nevű olvasónk pedig a bet365 fogadáskészítőjével rakott össze egy öt választásból álló kombinációt, amely 17-szeres szorzóért zöldült ki.

A jelek szerint a magyar sportfogadók erősen megbíztak a magyar válogatottban, amely nem is volt hálátlan, így amellett, hogy kijutott az Eb-re sok-sok ezer fogadónak segített gyarapítania az egyenlegét. 

 

 

Neked is sikerült nyerned a magyar válogatottal? Töltsd fel a szelvényed és oszd meg örömed másokkal! 

bet365

 

Világgazdaság/Hathárom
megosztom