Nemzetek Ligája

Ilyen nagyot szakíthatunk, ha Szoboszlai kicsinálja Szerbiát is

megosztom

Vasárnap este Szerbia ellen lép pályára a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában. Ha nyer a magyar csapat, még meg is nyerheti a csoportot. A kulcsember - ki más - Szoboszlai Dominik lehet.

Bár az Európa-bajnoki részvétel már a zsebben van, a Nemzetek Ligájában is sikerekre készül a magyar válogatott, amelynek még jócskán van esélye arra, hogy megnyerje a négyesét és ezzel felkerüljön a legmagasabb divízióba. Marco Rossi szövetségi kapitány a meccs előtt arról beszélt, hogy a keret tagjai rendkívül motiváltak, a hangulat pedig remek, ami a csütörtökön történteket figyelembe véve egyáltalán nem meglepő. 

A magyar csapatban jó pár változás várható a vasárnapi meccsen, hiszen a német karanténszabályok miatt Gulácsi Péter, Sallai Roland és Willi Orban is visszautazott klubcsapatához, míg Fiola és Szalai Attila eltiltás miatt nem tud a csapat rendelkezésére állni, Szalai Ádám pedig nincs olyan fizikai állapotban, hogy ismét kezdő legyen. 

Szoboszlai Dominik viszont egyelőre úgy tűnik, hogy marad és ha már itt van, alighanem játszani is fog. A magyar futball csillaga az Izlandnak lőtt gólja után ismét magára irányította a világ figyelmét, a nemzetközi sportsajtó máris újabb sztárcsapatokkal boronálta össze, ez pedig ismerve a játékos mentalitását aligha hat rá bénítóan. 

A 20 éves támadó középpályás egyértelműen a magyar csapat vezére, ennek ellenére egészen parádés szorzókon lehet fogadásokat kötni arra, hogy kulcsembere lesz a vasárnapi mérkőzésnek. Egy szimpla Szoboszlai-gól pénzünk több, mint négyszeresét érné, ha pedig úgy verjük meg Szerbiát, hogy Dominik is beletesz a közösbe egy gólt, akkor már egy 7,50-szeres szorzót csíphetünk meg. 

 

Regisztrálok a 22BETRE és
kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

{"headTitle":"Magyarország - Szerbia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik bármikor gólt szerez ","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik szerzi az első magyar gólt ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik gólt szerez és a magyar csapat nyer ","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez + Magyarország nyer + mindkét csapat szerez gólt ","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Picit bátrabb fogadóknak is hoztunk néhány Szoboszlai-fókuszú lehetőséget: ha az osztrák bajnokság legértékesebb játékosa két gólt szerezne, azzal 29-szeres pénzt nyerhetünk, viszont ha mesterhármast szerezne, azzal már 501(!)-szeres szorzót ütnénk meg! 
Ha Szoboszlainak felmutatnák a sárga kártyát, azzal tétünk négy és félszeresét zsebelnénk be.
 

{"headTitle":"Magyarország - Szerbia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai sárga lapok száma 0.5 felett","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik 1,5 gól felett ","odds":"29.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik mesterhármast szerez ","odds":"501.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ha érdekelnek az ilyen játékos speciális fogadási lehetőségek, akkor a 22bet a legjobb választás a számodra!  

22bet

 

megosztom