Nemzetek Ligája

Így tudsz megnövelt szorzókkal fogadni a magyar-szerbre!

megosztom

A BetClic a Magyarország - Szerbia mérkőzésre felturbózott szorzókat kínál a játékosainak.

Néhány óra múlva kezdődik a Magyarország - Szerbia Nemzetek Ligája mérkőzés, ahol a fogadóirodák számai alapján mindkét csapat nagyjából azonos esélyekkel indul harcba a győzelemért. 

Oldalunk partnerirodája, a BetClic a mérkőzésre különleges akcióval készül, hiszen megnövelt szorzókkal várja a fogadni vágyó játékosait. Hogy pontosan milyen opcióra fogadhatunk magasabb szorzókon és pontosan milyen kimenetelekkel kockáztathatunk, az a mérkőzés előtt 2 órával lesz elérhető a mérkőzés tétlapján. 

Egyszerűen keresd a 'BOOST' szimbólumot böngészés közben: a sárga rakéta a megnövelt szorzókat jelenti! 

{"headTitle":"Magyarország - Szerbia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és Magyarország nyer (6.50 helyett)","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Nem csak az ilyen és ehhez hasonló akciók miatt érdemes a BetClicnél játszani. Az irodánál rendszeresek az ingyenes fogadási lehetőségek, de külön ki kell emelni az üdvözlő bónuszajánlatukat, amely maximum 20. 000 HUF értékben kockázatmentes fogadás garantál az újonnan regisztráló játékosoknak. 

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 

A     a piac egyik legerősebb üdvözlő bónuszajánlatával várja az új játékosokat, amelynek értelmében minden új regisztráló 20 000 HUF értékű ingyenes fogadást kap.

 

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

  • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat 

  • Fizess be a számládra

  • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval

  • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon 

  • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

betclic

 

megosztom