Nemzetek Ligája

Ezúttal nem tudunk bízni az olasz válogatottban

  • varin

Még mindig tartalékos az olasz csapat, de azért nem lesz egyszerű menet a lengyelek számára a pontszerzés.

A rendkívül tartalékos, edzőjét is nélkülöző olasz válogatott is simán verte Észtországot a hétközi barátságos mérkőzésen, ám vasárnap már sokkal keményebb próbatétel vár a Squadra Azzurrára. Amennyiben Mancini fiai kikapnak Reggio Emiliában a lengyelektől, úszott a csoportelsőség, míg döntetlennél is a vendégek kezében marad a döntés. De képes lesz a sztárjait nélkülöző kék sereg hozni a "kötelezőt"?

{"headTitle":"Olaszország-Lengyelország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olaszország","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Lengyelország","odds":"5.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Szó se róla, az újjáalakult olasz csapat fantasztikus hónapokat tudhat maga mögött és az észtek elleni 4-0 is nagyon szép eredmény. Aligha ostorozhatná magát ugyanis az, aki mondjuk most találkozik először Sandro Tonali, Alessandro Bastoni, Vincenzo Grifo vagy Roberto Soriano nevével, ám az olaszok ezzel a csapattal is simán verték meg az észteket.

A lengyelek ellen viszont a lehetőségekhez képest a legerősebb csapat várható, Jorginhóval, Belottival, Bonuccival és Gigi Donnarummával a kezdőben. Mancini valószínűleg még mindig nem ülhet le a kispadra, míg Moise Kean helyét Stefano Okaka vette át a keretben, az Everton támadója is sérüléssel bajlódik.

Ami a lengyeleket illeti, a legnagyobb "bónusz" természetesen Lewandowski visszatérése a kezdőbe, ám a vendégek a legnagyobb ászuk nélkül is meg tudták verni hazai pályán az ukránokat. A piros-fehéreknél elmondták, örülnek, hogy a bennmaradás szinte biztos már számukra, így felszabadultabban játszhatnak, de szeretnének meglepetést okozni az erősebb olaszok és hollandok ellen.

Ezt a lengyel csapatot nagyon nem egyszerű legyőzni, főleg több góllal. Masszív, keményen védekező csapat, elől pedig a világ egyik legjobb csatárában mindig benne van egy gól. Mivel a hollandokra szinte biztos 3 pont vár, mindkét csapatnak a győzelem lenne az igazán üdvözítő, ám az is biztos, hogy Lengyelországban lennének kevésbé csalódottak, ha a csapat csak a 2-3. helyen végezne.

A két csapat az elmúlt két évben háromszor randevúzott, az olaszok mérlege ugyan 5 pont, ám a gólkülönbség csupán 2-1 a javukra. Mindezek fényben akár ha a lengyelen +1-es hendikepjét tesszük, akár ha az undert, nem nyúlunk igazán mellé. 1-1, 1-0, 0-0 körüli eredmény prognosztizálható.

{"headTitle":"Olaszország-Lengyelország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól alatt","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3287025] 2020-11-15 20:45:00 Olaszország - Lengyelországx;