Nemzetek Ligája

Nagyon jó szorzón lehet fogadni a gólokra a magyar-szerben

megosztom

Amíg a magyar válogatott a fellegekben jár, addig a szerb a pokolban botorkál. Vasárnap újabb meccs következik, ezúttal a Nemzetek Ligájában.

Még javában tart az eufória, köszönhetően annak, hogy a magyar válogatott egy egészen szenzációs hajrában kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra Izland ellenében, Szoboszlai Dominik 92. perces góljára pedig még nagyon-nagyon sokáig emlékezni fogunk. 

A magyar csapat ezzel elérte a legnagyobb célját, sorozatban másodszor vehet részt az Eb-n, ráadásul ezúttal rendező országként is érdekelt, vagyis Portugália és Franciaország ellen Budapesten, hazai közönség előtt játszhat majd a teltházas Puskás Arénában. 

Ilyen előzmények után szinte már feledésbe is merült, hogy a Nemzetek Ligájában is van még hátra két mérkőzésünk, ha pedig jól szerepelünk még az sem kizárt, hogy megnyerjük a csoportunkat és felkerülünk az A-divízióba. A magyar csapat egy ponttal van lemaradva az orosz válogatott mögött, vagyis ha az utolsó két fordulóban két ponttal többet szerez, mint a Szborjana, akkor megvan a feljutás. A projekt nem reménytelen, hiszen mind a két mérkőzésünket idehaza játszhatjuk, miközben Oroszország mindkét találkozóját idegenben vívja meg. 

320449

Vasárnap Szerbia ellen kezdünk. Déli szomszédaink szintén érdekeltek voltak az Eb-pótselejtezőben, de büntetőrúgások után alulmaradtak Skóciával szemben, ami mondanunk sem kell óriási csalódást jelent a számukra. A szerbek már biztosan nem tudnak feljutni, viszont kiesni még kieshetnek, a 3. helyért a törökökkel harcolnak. Nagy kérdés, hogy milyen lelki állapotban lesznek vasárnapra. Az optimális az lenne a számukra, ha felszívnák magukat és bizonyítanának a szurkolóknak, de azért a szerb válogatott kapcsán láttunk már olyat, hogy teljesen széthullott mentálisan egy kudarcot követően. 

Az biztos, hogy a magyar csapat felszabadultan játszhat, viszont az sem kizárt, hogy túl sokat vett ki a csapatból az izlandiak ellen aratott siker, nem csak fizikálisan, hanem mentálisan és pszichésen egyaránt. Az sem zárjuk ki, hogy Marco Rossi ezúttal olyanoknak ad elsősorban lehetőséget, akik Izland ellen kevesebbet játszottak. 

 

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE
ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

A fogadóirodák szorzói mindenesetre teljesen háromesélyesek a győztest illetően. A gólok számát illetően pedig inkább a kevésgólos meccs felé húznak, ami részben szólhat a két csapat odavágójának, amelyen egyetlen találat esett. Így viszont egészen pofás oddsokon fogadhatunk a mindkét csapat szerez gól opcióra vagy arra, hogy látunk legalább 3 találatot. 

{"headTitle":"Magyarország - Szerbia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-15 19:46","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"2.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szerbia ","odds":"2.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Gólok száma 2,5 felett ","odds":"2.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Te mire fogadnál ezen a mérkőzésen?  

22bet

 

megosztom