EURO 2020

Csupán két csapat esélytelenebb a magyarnál az Eb-győzelemre

 • varin
megosztom

Íme az első végső győztes szorzók, amelyek a magyarok győzelmét is tartalmazzák!

Alig néhány órával azt követően, hogy a magyar válogatott szenzációs fordítást bemutatva kijutott az 2020-as Európa-bajnokságra, már meg is jelentek az első végső győztes oddsok. A mieink sikerére 301-szeres szorzót kínálnak a fogadóirodák, amely a harmadik legmagasabb. A számok előtt azért csak nézzük meg még egyszer Szoboszlai gólját!

Marco Rossi csapata csupán két első bálozót, az 501-szeres szorzóval rendelkező Finnországot és Észak-Macedóniát előzi meg, míg a következő kategóriában Wales, Ausztria, Svédország és Csehország található, 126-os számmal.

Más oldalról megközelítve viszont: a magyar csapat Eb-sikere 17-szer valószínűbb, mint a Leicester City bajnoki címe 2017-ben! 

A legesélyesebb csapatok között Angliát, Belgiumot és egyik csoportellenfelünket, Franciaországot találjuk, míg a németek és a portugálok szorzója már 10 környékén mozog. A magyar csapatot a selejtezőcsoportban megelőző Szlovákiára 101-szeres, Walesre pedig 126-szoros oddson tehetünk pénzt.

Az esély tehát nem túl magas, ám egy ilyen fordítást és kijutást követően, két hazai meccsel a zsebünkben talán nyugodtan mondhatjuk, a magyar csapat számára semmi sem lehetetlen!

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri az Európa-bajnokságot?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-11 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia","odds":"6.0","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Belgium","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Franciaország","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Németország","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hollandia","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"301","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ahogy az Eb-selejtezőjében a magyar válogatott a legnehezebb csoportba került - a mieink csoportjából négy válogatott is kijutott a kontinenstornára - úgy az Eb-n is a magyar együttes kapta a legnehezebb kvartettet, hiszen az elmúlt két világbajnokság győztesével valamint a regnáló Európa-bajnokkal került egy négyesbe. A francia, a német és a portugál - az angol és a spanyol mellett - a torna legnagyobb favoritjai közé tartozik, így a magyar válogatott továbbjutása valódi csodaszámba menne. 

Ennek megfelelően a magyar válogatott kapta a legmagasabb szorzót a bukmékerektől a továbbjutásra, Szoboszlaiék egyenes kieséses mérkőzése 4.33-as oddson fogadható, míg ennek ellenpárja 1.22-as szorzóval rendelkezik. 

{"headTitle":"Továbbjut a csoportból - Igen/Nem ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország - IGEN ","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország - NEM ","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a magyar válogatott Eb-szereplésére és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre 
   
 • Amit kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak 
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen 

 

Fogadok a magyar válogatottra
és kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom