NFL

Öt tippje is van fórumozónknak a csoportrangadóra

Fontos csoportrangadóval indul a 10. hét, fórumozónk ötleteiből mazsolázgattunk.

Amolyan "hatpontos" rangadóval indul az NFL 10. hétvégéje, a Tennessee Titans az Indianapolis Colts csapatát fogadja. A hazaiak 6-2-vel, a vendégek 5-3-mal állnak, így mondani sem kell, hogy a csoportrangadó mekkora téttel bír. A mérkőzésre Vobox fórumozónk ötleteiből válogathatunk, aki még csak néhány napja indította fórumnaplóját a Hathármon, ám Jets-Patriots meccsen nem akármilyen zöldhullámban tippelt. Fogadjátok sok szeretettel ötleteit, a fórumtopicjában pedig ne sajnáljátok a lájkot, ha vele tartotok!

"Csütörtök, tehát éjjel meccs van. Indianapolis Colts-Tennessee Titans. Kezdeném azzal,hogy győztesere még hendivel is tétgyilkosságnak tartom a fogadást. Csoportrangadó, ami ha nem lenne önmagában elég, a rájátszásba jutást is könnyen eldöntheti, hiszen mindkét csapat bőven esélyes megnyerni a csoportot. Mindkét együttesnél potens edzői stáb van Reich és Vrabel vezényletével, tehát itt is elég kiegyenlített a helyzet.

Két közepesen jó formában lévő csapat, két máshol már kegyvesztett irányítóval. Ami talán dönthet az a Colts brutális futás elleni védelme, amely azonban Rivers inkonzisztenciáját figyelembe véve még így is kevés lehet. Persze pont ezért akadnak fogadások amelyekben lehet értéket találni."

{"headTitle":"Tippek a csütörtöki éjszakai rangadóra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-13 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Philip Rivers over 0.5 inteceptions","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"AJ Brown touchdownt szerez","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Derrick Henry 80.5 futott yard alatt","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Stephen Gostkowsi rúgásból szerzett pontjai: 6.5 felett","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"51.5 pont alatt","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}