Magyar-Izland

Itt a drukkerkombi, amivel ki is jutunk, meg nagyot is nyerünk

megosztom

Nehezen fokozhatóak az izgalmak az esti Magyarország - Izland Európa-bajnoki pótselejtezőn, de egy fogadáskészítős tippel azért megpróbáljuk.

Már csak néhány óra és kiderül, hogy 2016 után ismét kitör-e Magyarországon a futballőrület avagy a magyar válogatott kiharcolja e az újabb Európa-bajnoki részvételt. A mienk számára az utolsó akadályt az álmok beteljesüléséhez Izland válogatottja jelenti, ha a Puskás Arénában lenyomjuk az északiakat, akkor mi leszünk ott (azaz itt) az Eb-n.

Az 'év mérkőzésével' már több anyagban is foglalkoztunk: többek között megnéztük milyen végeredményekre számítanak a bukmékerek; mire tippelnek a hathármas szerkesztők; és milyen ingyenes fogadási lehetőségeket érdemes kihasználni a mérkőzés alatt.

Ezúttal szigorúan az élmény maximalizálását szem előtt tartva próbáltunk meg olyan érzelmektől sem mentes fogadást összeállítani, amely siker esetén komoly kasszát jelentene. Ehhez az Unibet fogadáskészítőjét hívtuk segítségül, a tétlapról pedig négy választást mixeltünk össze, amely végül egy 14-szeres szorzót dobott ki. Nem mellékes, hogy azért választottuk ezt az irodát, mert itt az új játékosok számára egy 20.000 HUF értékű kockázatmentes fogadási lehetőség is elérhető!

 

Nézzük a szelvényt!

 • Szoros meccs lesz, a 'bálnavadászoknál' pedig akad egy-két komoly spíler, szóval Gulácsi ide vagy oda, benne van a pakliban, hogy kapunk egyet. Persze mi is lövünk, ez nem kérdés, szóval a mindkét csapat szerez gólt az jöhet.
   
 • Gólváltás után aztán nyilván meglesz a győzelem, idehaza ezt most be kell húzni!
   
 • Bebaszlai Szoboszlai Dominik is a fedélzeten, a salzburgi titán pedig meglehetősen motiváltnak tűnik, a formájára meg már nem is kell egy szót sem pazarolni, mert az pazar. Szóval kérünk egy gólt, Domi!
   
 • Egy kis fűszernek még a végére rádobunk legalább négy lapot is, hisz' itt nem babra megy a játék, kőkemény harcot várunk, a keménykedésért pedig egyik csapatnak sem kell a szomszédba menni. Pláne, nem az emlékezetesre sikeredett 2016-os marseille-i háború után...

 

Szóval máris összejött a 14-es szorzó, már csak az a kérdés, hogy mennyit nyerjünk vele :)

 


Rámennél a vigaszdíjra!?
Létezik egy olyan megoldás is, amellyel mindenképpen nyersz. Ha megrakod Izland továbbjutását és a magyar válogatott nem jut ki az Eb-re, akkor legalább egy kis pénzzel begyógyíthatod a sebeidet. Ha kijutunk, akkor meg tökmindegy, aligha fogsz bánkódni.

Hogyan használhatod ki a 20. 000 HUF értékű kockázatmentes fogadást?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre (pl: a magyar-izlandira)
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20. 000 HUF-ig
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet
megosztom