Logibet

Újabb történelmi időszak a Logibeten, 10 master tippmesterrel kaszálhatsz!

  • Logibet

Mesteri a felhozatal - mondhatnánk a mostani listára, ahol közel egy focicsapatnyi master tipster található.

Újabb történelmi pontot hozott el a Logibet kedd délelőtti frissítése, hiszen soha korábban nem volt olyan, hogy 10 master tippmester lett volna a rendszerben. Oldalunk legfelső rangját csak a legstabilabb, legjobb tipsterek érhetik el, oda sikert jelent felkerülni, viszont aki nem bizonyítja hozzáértését, könnyedén visszasorolódhat. A jelenlegi állapot azonban remekül listázza, miért is éri meg csatlakozni oldalunkhoz.

Új neveket viszont nemigen találunk a felhozatalban, hiszen még a 8. és 10. hely között található knorbika, medic1990 és maradona2727 is nagyon régi motorosnak számít, képviselve ezzel az állandóságot és megbízhatóságot. És ha már megbízhatóság, érdemes megnézni, hogyan is teljesített a 10 master az elmúlt időszakokban.

A 10 master tippmester mutatója a különböző időszakokban
Tippmester Elmúlt 12 hónap Elmúlt 6 hónap Elmúlt 1 hónap
varin + + +
Ryan Fawcett + + -
Karlsson + + -
Man1878utd + + -
Griezmann + - +
kecsege55x + + +
MoneyMaker + + -
knorbika + + +
medic1990 + + +
maradona2727 + + +
A "+" a nyertes, a "-" a vesztes időszakot jelöli

 

Miért jó, hogy ennyi kiváló tippmester van a Logibeten?

Ha csak a legjobb tíz tipstert nézzük, teljesen különböző stílusokat láthatunk. Akadnak sok tippel dolgozó, bátor tippadók és vannak biztonságibb fogadók, így mindenki megtalálhatja a maga ízlését.

Kockáztass akár sok pénzt és akarj gyorsan nagyot szakítani vagy mozogj inkább a biztonságos terepen, a Logibeten megtalálod a számításaidat.

A fenti táblázatból is látszódik, a Logibeten kizárólag a legjobb, hosszútávon is kiemelkedően teljesítő tipsterek juthatnak fel addig, hogy az előfizetők fókuszába kerüljenek és ezzel fizetést is kaphassanak.

Oldalunkon ráadásul minden statisztika valid, nincsenek nem ellenőrizhető tippek, eltűnő vesztes ötletek és megkérdőjelezhető statisztikák, mint a különböző facebookos oldalakon. 

Ha te is szeretnél a profi tippmesterekkel együtt kaszálni, csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<