La Liga

Ezekkel a tippekkel kockáztatnánk a Barca-Betisen

A négy forduló óta nyeretlen Barcelonára a Betis ellen sem vár könnyű mérkőzés.

Ha ebben a párharcban azt írjuk, hogy a csapatok között öt hely a különbség a tabellán, akkor általában arra gondolunk, hogy a Betis egész jó szezont fut, ám most a helyzet az, hogy az andalúzok vannak előrébb és nem azért, mert olyan jó szezont futnának. 

A Barcelona egészen pocsékul szerepel ugyanis a La Ligában, négy forduló óta képtelen győzni, hátránya a listavezetővel szemben már 11 pont, a hat meccsen szerzett 10 gól pedig egészen sivár teljesítmény a katalánoktól. 

Ronaldo Koeman tehát egyelőre nem igazán tudja kirángatni a klubot a gödörből, és ez még akkor is igaz, ha a BL-ben 3/3-mal áll a csapat. A szerdai Kijev elleni győzelem is inkább kínos, hiszen az ukránok megtizedelve utaztak ki Katalóniába, a 2-1-es végeredmény pedig bőven tisztes helytállást jelent a számukra. 

Csapathírek 

Olyan nagy hiányzólista egyik oldalon sincsen, így Koeman és Pellegrini is nagyjából azt a kezdőt pakolhatja fel, amelyiket akarja. Jó hír a barcásoknak, hogy Ter Stegen akár már vissza is térhet, miután felépült hosszan tartó sérüléséből. 

[3424119] 2020-11-07 16:15:00 Barcelona - Real Betisx

Mire érdemes fogadni? 

A Barcelona ugyan megtudta nyerni az utolsó három meccsét a Betis ellen, ám egyik 90 perc sem volt unalmas. Ez azért nagyban köszönhető annak, hogy nagy múltja van ennek a rangadónak, a szurkolók számára pedig nem közömbös a találkozó. Most viszont ugye zárt kapuk mögött játszanak a csapatok, szóval akkora tűz most nem biztos, hogy lesz a pályán. 

A lapok számára egy +/-5-ös határt húztak meg a bukik, ami a legutóbbi meccs alapján kötelező tipp is lehetne, de épp a zárt kapuk miatt ezúttal nem biztos, hogy érdemes ezzel a piaccal kockáztatni. Az viszont már játszhatónak tűnik, hogy a Betis gyűjtse be a több kártyát, amire 1,90-es szorzót kínálnak. 

Egy picit magasabb szorzójú tartományból egy Messi-gólpasszon akadt meg a szemünk. Az argentin egyelőre előkészítőként eredményesebb, mint gólszerzőként, hiszen akcióból az idei szezonban még nem talált a kapuba. 

{"headTitle":"Barcelona - Betis ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-07 16:00","footerTitle":"Eredő odd","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több büntetőlap - Betis ","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lionel Messi gólpasszok száma 1+ ","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Te mire fogadsz ezen a meccsen?