Női kézi BL

Lehet közte 5 is meg 15 is - folytatja a BL-t a Győri ETO

Pénteken a német Borussia Dortmund ellen folytatja BL-menetelését a címvédő Győri Audi ETO KC.

Némileg rendhagyó hétvégére kerül sor a női Bajnokok Ligájában, hiszen a Győr és a Dortmund megállapodásának értelmében ezen a víkenden - pénteken és vasárnap - a csapatok letudják az egymás elleni két csoportmérkőzésüket, méghozzá mind a két találkozót egy helyszínen. Ez a helyszín a győri csarnok lesz, így a jóval szerényebb játékerőt képviselő Dortmund tulajdonképpen feladta a párharcot. 

Magabiztos siker várható a győri lányoktól

Az esélyekről sokat elmond, hogy a fogadóirodáknál háromesélyben 1.005-ös szorzót kapott a Győr, amin viszont egyáltalán nem lehet csodálkozni. 

A hendikephatárokat +/-8,5 gólon húzták meg a bukmékerek, vagyis nem kizárt, hogy akár kiütéses, kétszámjegyű győzelmet arat a magyar bajnok. Ugyanakkor rizikót is tartogat a magas hendihatár, hiszen tudván a biztos végeredményt és a két nap múlva esedékes 'visszavágót', nem feltétlenül kell tövig nyomnia a gázpedált a győrieknek. 

A Dortmund az eddigi öt meccséből csak egyet tudott megnyerni, a horvát Podravkát tudta legyőzni egy góllal, de sikerült szoros meccset játszani a CSZKA Moszkvával és a Buducsnoszttal is. A Győrnek három győzelem mellett két döntetlenje is van, a CSZKA és a Brest ellen nem jött össze a két pont, de a szezon ezen szakaszában ez még bőven belefér. 

A Győrnek kimaradt egy hét a BL-ben, és akad néhány hiányzója, így azért nagy kérdés mennyire lesz majd topon a kisalföldi csapat. A bukik által meghúzott hendikephatárt a Győr csupán egyszer lőtte meg a BL-ben, a Podravkát verte 15 góllal. Pont azt a csapatot, amelyet a Dortmund éppen hogy le tudott győzni. 

Elég jól vannak belőve a határok minden piacon, de talán a Győr nyer és 57.5 gól feletti opció 1.83-as szorzóért játszható tippnek tűnik. 

{"headTitle":"Borussia Dortmund - Győri ETO ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-06 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund +8,5 ","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Győri ETO -8,5 ","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Te melyik kimenetelre fogadnál?