Bajnokok Ligája

Újabb kemény sporit kapott a Ferencváros

  • varin

A Kijev ellen szerencsét hozott a Fradinak a kemény bíró, de ismét számíthatunk néhány magyar lapra.

Igencsak fizikális és "sárgadús" mérkőzést játszott múlt héten a Ferencváros a Dinamo Kijev ellen. A magyar bajnok kemény futballját akkor a szlovák sporttárs öt sárga lappal is honorálta, míg a Kijevtől egy játékost ki is állított. Az előjelek alapján hasonló habitusú sípmester érkezik szerdán is, amikor a Fradi a Juventust fogadja a Groupama Arénában.

{"headTitle":"Ki kap lapot a Fradi-Juve meccsen?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Miha Blazic","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Giorgio Chiellini","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Igor Kharatin","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az izraeli Orel Grinfeld az előző körben a Mönchengladbach-Real Madrid mérkőzést dirigálta, ekkor négy sárgát osztott ki az egyébként nem kevés, 27 faultra. A sípmester 2016 óta vezet ilyen magas szinten mérkőzéseket, nevét pedig kizárólag a legjobb memóriával rendelkezők jegyezhették meg a zöld-fehérekkel kapcsolatban, 2015-ben ugyanis ő vezette a Zeljeznicar-Ferencváros EL-selejtezőt - itt egyébként a mieinktől Radó András és Gera Zoltán kapott sárga lapot.

Ebben a szezonban ez lesz a harmadik mérkőzése, a Kijev-Alkmaar selejtezőn is dirigált, itt hat sárgát láthattunk tőle, ám a tavalyi évből azért akadtak még ennél is lapdúsabb meccsei.

A Frankfurt Strasbourg meccsen például kilenc, a Basaksehir-Olimpiakosz meccsen tíz lapot is kiosztott, míg a BL+EL átlaga 32 mérkőzésen 5,03.

Sok függhet attól, hogy mennyire lesz szoros a mérkőzés, hiszen a Juventus képes kemény futballra, a Barcelona ellen 19 szabálytalanság és hat lap állt a nevük mellett, de Kijevben is megnyerték ezt a kategóriát 3-0-ra. Mindezek fényében a lap over egy reális forgatókönyv ezen a meccsen is.

{"headTitle":"Ki kap lapot a Fradi-Juve meccsen?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4,5 lap felett","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3462011] 2020-11-04 21:00:00 Ferencváros - Juventusx;