Bajnokok Ligája

Már nem lenne meglepetés a Real Madrid kiesése

  • varin

Két meccs, egy pont, öt bekapott gól a Real Madrid mérlege. Veszélyben a továbbjutás?

Mindössze két, hajrában szerzett gólnak köszönhetően nem szenvedte el második vereségét a BL-csoportkörben a Real Madrid. A múlt heti, Sahtar elleni hazai 2-3-at követően a 87. percben már két góllal égtek Benzemáék a Mönchengladbach pályáján, ám végül sikerült megmenteniük az egyik pontot. A helyzet azonban így sem túl rózsás.

{"headTitle":"Továbbjut a Real Madrid a csoportjából?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-03 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nem","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A spanyolok egyetlen szerencséje az, hogy eddig az Inter sem brillírozik, így Zidane csapatát egyetlen pont választja csak el a továbbjutástól, ám a Blancók a következő két meccsüket a milánóiak ellen vívják. 

Ami a fogadóirodák szorzóit illeti, a Real komoly pofont kapott az oddsokban, hiszen amíg a csoportkör előtt 1.20-at fizetett a továbbjutása, addig mostanra ez már 1.61-ig nőtt. A sorsolást elnézve az pedig eléggé biztosnak tűnik, hogy az Inter ellen 3-4 pontnál kevesebb már hatalmas bajba sodorná a spanyolokat.

Jövő héten tehát az Intert fogadja hazai pályán a Real Madrid, az odds pedig nem véletlenül van a hazai sikerre 2-es szorzó felett a bukiknál.

Szerintetek elbukhatja a továbbjutást a Real Madrid egy ilyen csoportból?

331476