Bundesliga

Gulácsiék első bajnoki veresége érkezhet szombaton?!

  • gb1

A magyar válogatott portás csapatára, a Lipcsére piszok nehéz 90 perc vár az idén remekelő Gladbach otthonában.

Több szempontból is igen pikánsnak ígérkezik a Gladbach-Lipcse párharc, melyen a forduló előtt a tabellát veretlenül vezető Lipcse a BL-ben is nagy port kavaró Gladbach otthonába látogat. A bukik is érzik, hogy ez nem lesz sétagalopp Gulácsiék számára, így elég magas oddson fogadhatnánk rájuk, de mi ezúttal nem merjük behúzni a győzelmüket.

{"headTitle":"Mönchengladbach-RB Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-31 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gladbach","odds":"2.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Lipcse","odds":"2.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Ezt persze könnyedén megértheti az, aki nyomon követte mostanság a Mönchengladbach mindennapjait. Marco Rose remek kis csapatot épített, amelyen ugyan kissé érezni a kettős terhelés okozta nyomást, de így is remekül veszi az akadályokat. A Dortmund elleni nyitókörös vereség óta a hazaiak

6 tétmeccsen nem kaptak ki és mindeközben a Real Madrid és az Inter is csak az utolsó pillanatokban úszta meg ellenük a vereséget. 

Remekül sikerült az ifjú, újdonsült német válogatott, Jonas Hofmann beépítése, aki már 4 gólnál jár a szezon során, mellette pedig Thuram az, aki továbbra is ellenállhatatlanul játszik. A biztos kihagyók sorában csak Poulsent és Lazarót találjuk, míg a vendégeknél Klostermann és Laimer nem léphetnek pályára, míg Haidara bevethetősége a koronavírus miatt kérdéses. Pályára várható viszont a kirobbanthatatlan Gulácsi és az újfent ereje teljében lévő Willi Orban is.

[3399228] 2020-10-31 18:30:00 Mönchengladbach - RB Leipzigx

A Lipcse szezonját is csak dicsérni lehet ezidáig, még ha a héten bele is futottak egy csúnya pofonba az Álmok Színházában. A 4-1-0-s bajnoki mérlegük mellé 12-3-as gólarány társul, ebben pedig természetesen nagy szerepe van válogatott játékosainknak is. Legutóbb a Herthát verték 2-1-re, pedig  a berliniek kapuja felé nem kevesebb, mint 29 lövést zúdítottak. Jellemzően idegenben is elég acélos a Nagelsmann-brigád, amely az utóbbi 6/5 túráját megnyerte és ennyiszer jegyzett legalább két találatot is.

Mindezek ellenére úgy véljük, a szombati párharc kimenetelét belőni piszok nehéz, sőt az adott oddsokon talán inkább a ‘H’ felé húzódik az érték. Mivel a Bajnokok Ligája szereplés miatt még kiszámíthatatlanabb a képlet, így inkább a 'mindkét csapat lő gólt' opciónak szavazunk bizalmat, hiszen a realitás, hogy a februárban játszott 2-2-höz hasonlóan mozgalmas meccset láthatunk majd ezúttal is.

{"headTitle":"Mönchengladbach-RB Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-31 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3399228] 2020-10-31 18:30:00 Mönchengladbach - RB Leipzigx;