Sportfogadás

Durva! A fogadók 1 százaléka találta el a Puskás kupameccsét

Bőven akadtak meglepetéseredmények a hétköznapokon, a felcsúti csapat szívatta meg legjobban a fogadókat.

Ha péntek, akkor "zöld újság", avagy az állami fogadóiroda ezen a napon is megjelentette az elmúlt napok legérdekesebb történéseit. Bizony a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és a hazai kupaküzdelmek miatt igen aktív hete volt a honi sportfogadóknak, azonban ahogy az már csak lenni szokott, meglepetés illetve váratlan eredményből ezúttal sem volt hiány. 

A hét slágermeccse a fogadók körében természetesen a Ferencváros - Dinamo Kijev összecsapás volt. Ahogy arról a meccs napján beszámoltunk, a magyar bajnok pontszerzésében sokan bíztak, ám a döntetlen csak a fogadók nagyjából 30 százalékának jelentett győztes fogadást. 

Ami viszont  nagyon durva, hogy a Zrt. közlése szerint a  "Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5”  piacon 98 %-os (!) volt a találati arány, vagyis ezen a piac komoly fosztogatást rendeztek a fogadók. 

Amennyire ráéreztek a játékosok erre a tippre, annyira megszívatta őket a Puskás Akadémia hétközi kupameccse. A NB I bronzérmese az NB II újoncával, a Szentlőrinc SE-val találkozott. A felcsútiak több helyen is változtattak a bajnoki csapatukhoz képest, és bizony alaposan megszenvedtek a lőrinciekkel, hiszen csak hosszabbításban tudták két vállra fektetni a másodosztályú ellenfelet.

A 0-0-s végeredményt hozó rendes játékidő igazi 'totógyilkos' eredmény volt, hiszen az adatok alapján a végeredményre beérkező 55 202 tippből összesen 521 volt helyes! 

Szintén felkaptuk a fejünket arra a statisztikára, amelyet a THW Kiel - Veszprém férfi kézi BL-meccs hozott. A 31-31-es végeredménnyel záruló rangadón a fogadók 57 százaléka nyert a döntetlennel, ami kifejezetten magas arány, tekintve, hogy kézi döntetlent eltalálni komoly bravúrnak számít. 

 

Téged melyik meccs szívatott meg legjobban a héten?